EAGLE

07Den store greia fra dagens mandagstreff er at Terje Bjørnstad gikk av hull 6 med en EAGLE. Han hullet altså ut på to (2) slag. Det er jo egentlig en like bra prestasjon som hole-in-one.

At forholdene slettes ikke var så verst viser vinnerscoren. Lars Sandberg fikk 8 par og 1 stryk. For ham ga det 20 poeng, noe som er den høyeste poengsummen vi har registrert i årets mandagstreffserie. Olaf Thomassen var imidlertid like bak, for han fikk 19 poeng, om enn med et noe mer fargerikt scorekort.

Resultater

 

 

09Nevnte vi at forholdene var greie? Det var faktisk en veldig fin kveld for golf. Klart og varmt (i sola). Selvfølgelig bar banen preg av at det har regnet litt i det siste, ikke minst i går. Men som resultatene viser, så var den helt grei å spille på. Med kveldslys blir dessuten høstfargene om mulig enda mer strålende.

Du kan se flere bilder her.

 

10Order of Merit
Organisator har helt siden den første mandagstreffen prøvd å sette opp en Order of Merit. Nå har han klart det, om ikke helt på den måten han håpet på. Meningen var å ha en OoM tilsvarende mandagscupen, der hver deltaker får plassiferpoeng. Vi vet ikke hva som skjedde, men i den Order of Merit som nå ligger ute, så er spillerne rangert på grunnlag av summen stablefordpoengene oppnådd i de spilte turneringene. Det er ikke sikkert det er så gæernt heller. Tabellen ledes av de tre (av fire) som har deltatt i alle fire mandagstreff. 19 stykker har deltatt på mandagstreff så langt.

Order of Merit

Vi satser på at det blir mandagstreff neste uke også, da også med utgang senest klokken 16. Forhåndspåmeld deg gjerne.

Innhold
Klubben