Fremdeles fint

2014-10-19-1Nesten skjorteermevær i dag, selv om solen glimret med sitt fravær.

Det har regnet mye denne uken, så, ja, det er vått. Store dammer har dannet seg på fairway 3/5, og dammen foran green 9 virker nå nesten permanent. Krokhol-bekken går større enn vi kan huske å ha sett den, og noen av dammene truer med å gå over sine bredder. MEN, det er likevel helt greit å spille golf. På greener og teesteder renner vannet unna, og de fleste fairwayer er det ikke verre enn at det går an å finne et nogenlunde tørt sted å plassere ballen (for man bør så absolutt spille med ballplasering).

12
Her er vi ikke vant til å se så mye vann. Det kan kanskje skyldes at det renner bedre nå som det er ryddet opp i skogen mellom hull 6 og fairway på hull 5. Avløpsrøret som bringer vannet videre ned i Krokholbekken har tydeligvis problemer med å håndtere volumet.

Det er derfor ingen grunn til å la være å bruke banen, men bruk fottøy som tåler litt vann og bukser som tåler litt søle. Vi anbefaler også bærebag fremfor tralle. Bil er i øyeblikket utelukket.

Værmeldingen lover sol mellom 3 og 6 i morgen ettermiddag, så det er derfor ingen grunn til å ikke melde seg på mandagstreff. Det har vært godt oppmøte så langt, og det håper vi fortsetter.

Innhold
Klubben