Elgjakta 2012

ElgjaktDen tradisjonelle avslutningsturneringen, Elgjakta, gikk av stabelen 23. september 2012, også i år som flaggturnering. Værvarslingen holdt stikk – det var oppholdsvær, overskyet og relativt kjølig. Banen var imidlertid våt etter regnet i går, så det var (klokelig) ballplassering på klippet område. 20 stykker var påmeldt, noe som faktisk er en forbedring over fjoråret. Omtrent det samme antallet stilte til start, men det var noen som var nødt til å trekke seg under veis, så det var 18 som fullførte.

Som sagt så var det brukbare forhold, men i år var det ingen som kom seg forbi hull 18. Det var faktisk heller ingen som hullet ut på hull 18. Derimot var det ganske jevnt, i og med at det var ingen som måtte plante flagget før hull 16.

I herreklassen var det fem premier:

I dameklassen fikk alle de fire deltakerne som fullførte premie

Og dermed kan vi erklære den offisielle turneringssesongen på Krokhol i 2012 for avsluttet.

Vi minner imidlertid om

  • Mandagstreff – mandag ca. kl. 16.30 (uformell turnering uten påmelding, startavgift eller premiering) – værmeldingen er lovende.
  • Senioravaslutning – Texas Scramble tirsdag kl. 11.30 (med lunsj). Det er fremdeles mulig å melde seg på.
  • Dameavslutning – også Texas Scramble – lørdag 29. septemer – her synes vi vel at ALLE kvinnelige medlemmer på Krokhol plikter å delta – uansett om de har deltatt i sesongens damecupturneringer eller ikke!

(Foto: Ole Bache-Gabrielsen)

Innhold
Klubben