Elgjakta 2012

ElgjaktDen tradisjonelle avslutningsturneringen, Elgjakta, gikk av stabelen 23. september 2012, også i år som flaggturnering. Værvarslingen holdt stikk – det var oppholdsvær, overskyet og relativt kjølig. Banen var imidlertid våt etter regnet i går, så det var (klokelig) ballplassering på klippet område. 20 stykker var påmeldt, noe som faktisk er en forbedring over fjoråret. Omtrent det samme antallet stilte til start, men det var noen som var nødt til å trekke seg under veis, så det var 18 som fullførte.

Som sagt så var det brukbare forhold, men i år var det ingen som kom seg forbi hull 18. Det var faktisk heller ingen som hullet ut på hull 18. Derimot var det ganske jevnt, i og med at det var ingen som måtte plante flagget før hull 16.

I herreklassen var det fem premier:

Olaf Thomassen har spilt bra i andre halvdel av sesongen og tok seieren i dag. Han klarte nesten å hulle ut på hull 18 - men bare nesten.
Han var imidlertid litt nærmere hullet (på hull 18) enn Joakim Sarvik, som tok andreplassen.
Trond Torgersen gikk back-9 på 2 over par slik at han kunne plante flagget i greeenkanten på hull 18 og innkassere tredjeplassen. Han måtte imidlertid gå hjem før premieutdelinge, så vi bruker seiersbildet fra siste mandagscup.
Iver Sletten måtte også gå hjem før premieutdelingen (for å se på fotballkamp? - vi har ikke klart å finne ut hvilken, men vi regner med at dette er en skjellig grunn for en tidligere tippeligaspiller)
Jon Kittilsen tok (for seg selv) en overraskende femteplass etter å ha hullet ut på hull 17. Etter å ha gått 3 under netto par på front-9 falt han nemlig helt sammen på backen. Bildet skyldes at det er et selvportrett og han hadde glemt å tilbakestille zoomen.

I dameklassen fikk alle de fire deltakerne som fullførte premie

Nummer 1 (som i så mange andre turneringer i år) ble Kirsten Rogne, som plantet flagget på hull 17.
Top-Flite Xtra Long er tydeligvis tingen for Fina Kensland, som stolt viser frem andrepremien. Flagget hennes sto på hull 16.
Nye baller ble det også på Marit Bjørnstad, som fikk tredjeplassen med flagget plantet på hull 16.
Aud Jørgensen prøver å late som hun er kineser. Litt for mange baller i vannet på hull 15 gjorde at hun måtte plante flagget på hull 16 for fjerdeplassen.

Og dermed kan vi erklære den offisielle turneringssesongen på Krokhol i 2012 for avsluttet.

Vi minner imidlertid om

  • Mandagstreff – mandag ca. kl. 16.30 (uformell turnering uten påmelding, startavgift eller premiering) – værmeldingen er lovende.
  • Senioravaslutning – Texas Scramble tirsdag kl. 11.30 (med lunsj). Det er fremdeles mulig å melde seg på.
  • Dameavslutning – også Texas Scramble – lørdag 29. septemer – her synes vi vel at ALLE kvinnelige medlemmer på Krokhol plikter å delta – uansett om de har deltatt i sesongens damecupturneringer eller ikke!

(Foto: Ole Bache-Gabrielsen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =