Vårsleppen 2013

002 - Copy
Litt kaldt for dem som måtte vente – men å gå inn i klubbhuset – ikke tal’om.

Det blir en litt spinkel reportasje fra Vårsleppen, som i år gikk i stabelen lørdag 11. mai. Vi har i det lengste ventet på en resultatliste i Golfbox, men den har uteblitt, sannsynligvis fordi det ble en del sjonglering med lagene før start på grunn av både avmeldinger og etteranmeldinger, slik at turneringslederne valgte å administrere turneringen utenfor Golfbox. I tillegg opplevde vi et tilfelle av utrolig slapp reportasjepraksis. Reporteren hadde nemlig glemt sitt kamera, og fikk i tillegg problemer med mobiltelefonen, slik at det bare ble bilder av vinnerlaget. Når reporteren i tillegg ikke tenkte på å ta notater, så sier det seg selv at redaksjonen fikk en usedvanlig vanskelig oppgave.

004 - Copy
Vinnerlaget, f.v.: Knut Storm Hansen, Eva Haraldsen og Per Frode

 

Når det er sagt, så får vi si at det ble nok en vellykket vårslepp, med (hvis reporteren husket riktig) 23 startende. Siden dette er et oddetall måtte ett av lagene spille med en “joker”, men når denne hadde initialene TW, så viste det seg at det ikke hemmet laget på noen måte.

Værgudene var på vår side. Det var oppholdsvær på hele runden, og vi hadde til og med besøk av solen. Banen bar selvfølgelig fremdeles preg av den kalde våren og av regnværet i dagene opp mot turneringen. Den var imidlertid høyst spillbar, med brune, men jevne greener, og nesten like brune, og litt våte, fairwayer. Litt kaldt ble det å vente på de lagene som koste seg litt ekstra ute på banen og derfor tok sin tid.

003 - Copy
Forsøk på selvportrett av laget på 3. plass med en gammel iPhone endte med halve Roald Eilertsen pluss en linselus.

Som vanlig får vi si, så var Per Frode Haugen på det vinnende laget. Han hjalp laget til en eagle på hull 3, og med seks birdier i tillegg endte vinnerlaget opp på 64 slag (-8). Dette er det beste vinnerresultatet i Vårsleppen som vi kan huske etter at vi gikk over til scrambleformatet. De andre på laget var “Putte-Knut” Storm Hansen, Eva Haraldsen og Finn Arne Johansen.

Andreplassen gikk til laget til Hanne Hoel Tofteberg. Det var dette laget som måtte spille med tre spillere. Foruten TW var Hannes hjelpere Trond Ovik og Morten Olstad. De fikk også en eagle på hull 3, da Hanne chippet i hullet. Vi mener å huske at de endt opp på -5. Det hadde holdt til delt førsteplass i fjor.

Tredjeplassen gikk til laget som bestod av Roald Eilertsen, Rune Sørlie, Arve Bjerke og Jon Kittilsen. Av en eller annen grunn klarte vår udugelige reporter å huske denne lagoppstillingen. Dette laget kom inn på -3.

Og det var lagene som fikk premie. Dermed kan vi erklære turneringssesongen 2013 for åpnet. Den starter på alvor med mandagscup 20. mai (2. pinsedag), damecup 21. mai og seniorcup 22. mai.

Resultater

Med forbehold om riktig tydet håndskrift.

* Dømt etter på tid.

Innhold
Klubben