Et sikkert vårtegn

Det er i skrivende stund 56 dager til beregnet baneåpning på andre påskedag (22. april).

Kontingent

Nå er det nesten mars, og et av årets sikreste vårtegn skal nå ha kommet til din e-postkasse.

Det er fakturaen for årets klubbkontingent som melder sin ankomst. Avsenderen er faktura@norkred.no, fordi Krokhol Golfklubb har engasjert Norkred AS til utsendelse og oppfølging av faktura.

Spørsmål om faktura skal imidlertid rettes til Krokhol Golfklubb på epost kontor@krokhol.no.

Hvis du ikke har mottatt en slik e-post, bør du først sjekke mappen (avhengig av hvilket e-postsystem du bruker) med navnet “spam”, “junk”, “søppelpost”, e.l. for å se om meldingen har havnet der, før du kontakter klubben om den manglende fakturaen.

Du kan også sjekke Golfbox, for der skal det også ligge en melding til deg.

Vurder oppgradering

Hvis du har medlemskap uten full spillerett, er dette en utmerket anledning til å vurdere en “oppgradering”. Det skal ikke så mange runder til før det lønner seg.

Forskjellen mellom seniormedlemskap med og uten full spillerett er 3100 kroner. Det tilsvarer 12,5 runde på hverdager etter kl. 15. Hvis du for eksempel deltar jevnlig i mandagscupen, så bør du absolutt vurdere en oppgradering.

Så tenk over hvor mange runder du spilte i fjor (som var en kort sesong). Spilte du flere enn 10 runder, og forventer å spille tilsvarende lite/mye i år, og ikke har full spillerett, bør du definitivt ha det, spesielt hvis du også liker å kjøre bil, for da sparer du ytterligere 100 kroner per runde. Det samme gjelder hvis du liker å slå baller på rangen, for der er det også en del å spare.

Innhold
Klubben