Norsk Senior Golf 2019

Ny sesong snart i gang

De av dere som allerede er medlemmer av Norsk Senior Golf, skal ha fått en e-post som blant annet opplyser om at:

Dem som eventuelt ikke har fått den, bes merke seg det som står der.

Du kan sjekke opplysningene dine ved å gå til “Rediger profil” under “Min forside” i øvre venstre hjørne på siden når du logger deg på Golfbox.

Hvis du ikke er NSG-medlem, så bør du absolutt vurdere å melde deg inn hvis du har fylt 50 år.

  • Du får anledning til å delta i en rekke interessante turneringer på mange av Norges beste baner – den foreløpige terminlisten kan du laste ned her.
  • Du får et fordelskort som gir deg anledning til å spille på andre baner til halv pris.
  • Du får, ikke minst, anledning til å delta på et av Krokhol-lagene i NSG-lagserien i matchplay. Ett av våre lag vant sin avdeling i fjor, men vi trenger flere spillere.

“I løpet av februar får du en elektronisk faktura for medlemskontingenten. NSG går også over til elektronisk medlems/lojalitetskort i år og vi ber deg høfligst logge inn på din profil i GolfBox og se om opplysningene dine er riktige; spesielt E-postadresse og telefonnummer.

Påse at telefonnummeret står uten landskode (+47) og er skrevet som en sammenhengende rekke av 8 tall: 12345678. (Ikke benytt mellomslag som 12 34 56 78 eller 123 45 678)

Når du har betalt medlemskontingenten åpnes en innloggingsfunksjon på nettet til ditt medlems/lojalitetskort. Det inneholder en registreringsfunksjon for de baner som tilbyr spill til hyggelige priser.

Nettadresse til innlogging får du i E-posten med medlemskontingenten.

For innlogging er telefonnummeret ditt (8 siffer) brukernavn og passordet er ditt medlemsnummer i NSG (5 siffer)”.

Innhold
Klubben