Fast i filteret

Trofaste lesere av dette nettstedet kan av og til oppleve at de ikke kommer inn.

Det beklager vi selvfølgelig, men det er dessverre ikke til å unngå, for vi er nødt til å ha en brannmur og et spamfilter. Alle nettsteder er nemlig under kontinuerlig angrep fra personer eller programvare som er langt fra vennligsinnet.

Vi bruker et system som heter Wordfence, og bare i dag har brannmuren stoppet 930 av det den definerer som “angrep”. Siste uken har den stoppet 5643, mens det har vært 24 000 den siste måneden.Et av grepene vi har tatt er å blokkere visse land, som for eksempel Ukraina og Russland, slik at IP-adresser fra disse landene får tilgangen blokkert.

Algoritmene som brannmuren bruker ser også på adferd, og mange forsøk på kontakt med en side på kort tid, vil for eksempel, anses som mistenkelig adferd, og det kan føre til at IP-adressen blokkeres.Hvis du opplever å få tilgangen til sidene våre blokkert, håper jeg at du har forståelse for hvorfor det skjer. Noen ganger vil det være nok å bare vente litt. Du kan også si ifra, slik at vi kan heve blokkeringen.Du kan si ifra ved å sende en e-post til

jon.kittilsen (at) getmail.no*

eller SMS til

48112267

* Sett inn @ i stedet for (at)

 

Innhold
Klubben