Lag-NM 2017

Flott kjempet på søndag

Vi har forsømt forhåndsomtalen om lag-NM, der Krokhol nok en gang stilte lag i 2. divisjon damer, som i år gikk på Onsøy GK. Det beklager vi, men håper at de innvidde har fulgt med likevel. Mesterskapet ble avviklet denne helgen, samme helg som The Open.

Vårt sterkeste kort, Stine Torgersen, måtte beklageligvis melde avbud, på grunn av komplikasjoner forbundet med graviditet.

Onsøy er ikke en enkel bane hvis du ikke har dagen, og etter første dag lå Krokhol-jentene sist. En flott opphenting under singlespillet i dag gjorde imidlertid at de unngikk “the wooden spoon” og slo Hurum GK (som hadde tre deltakere i single) med tre slag.Sporty nok, stilte Leona Pilares og Rita Åse opp for å forsvare Krokhols ære i en turnering hvor vi har gode meritter å vise til. Vi sier sporty, fordi du egentlig trenger å være tre. Ja flere enn det er faktisk en fordel. Det er et ganske heftig spilleprogram.

Lag-NM spilles over tre runder – på lørdag spilles det foursome og fourball, og på søndag single. For single er det slik at det kan være tre spillere på laget, og så teller de to beste. Krokhol spilte imidlertid uten sikkerhetsmargin.Vi gratulerer jentene med innsatsen, og ser frem til neste år, da vi regner med at Stine bare trenger en pålitelig barnevakt for at det skal gå litt bedre.

Ellers kan vi nevne at norgesmesterne ble Miklagard for herrer og Oslo GK for damer, men disse klubbene er i en litt annen liga, med blant annet proffer på laget.

NB* Hovedbildet er fra fjorårets lag-NM, beklageligvis uten at de involverte i år er avbildet.

Innhold
Klubben