Flaggturnering – oppfølging

Turneringskomiteen beklager …

Vi har fått følgende brev fra Jens Kristian Tofteberg angående det som skjedde med resultatene av flaggturneringen på søndag.

I forbindelse med Flaggturneringen 27.08 har det kommet et utmerket referat på hjemmesiden, imidlertid er det et par punkter som trenger en kommentar.

Det første gjelder «Fake News»; Det sto at «turneringslederen likte dårlig at Arve ikke var på premieutdelingen» Dette er feil, Arve og turneringslederen gikk i samme gruppe og da Arve sa at han skulle gå var det fullt ut akseptabelt (Vi har dog ikke diktatur på Krokhol)

Det andre punktet er meget mer alvorlig, og turneringslederen gjør i første omgang som politikere gjør når de blir tatt med buksa nede; – de legger seg flate.

Det var tre flagg som ikke ble samlet inn (Terje sa ifra til turneringslederen at han hadde trukket seg). Turneringsleder har vært i kontakt med de impliserte, fått resultatene og bedt om unnskyldning for dårlig kontroll.

Det viser seg at Kristian var på green 17, Ann Lisbet og Øyvind var på hull 17, slik at pallplasseringen ikke ble påvirket av dette.

Som sagt, en så graverende feil er det bra at noen påpeker, og at man tar konsekvensene av en slik feil.

Med golfhilsen

Ansvarlig Turneringsleder

Jens

Innhold
Klubben