Ujevne resultater

Mandagscup 28. august

Det var 27 deltakere i dagens turnering, hvorav 8 i A-klassen, 11 i B-klassen og 8 i C-klassen.

Værforholdene var litt utrygge, for skyene truet til stadighet med å slippe løs det de hadde, men det som kom var ikke engang verdt å slå opp paraplyen for. Banen var fin, og det var ikke ballplassering.

Relativt mange birdier

Dagfinn Dreyer hadde to (begge premiert) på 1-ern og 2-ern.

Tony Farinha fikk en på 6-ern, mens Sten-Arne Skulbru fikk sin på 3-ern.

Arve Bjerke og Ketil Nordgård fikk en hver på 1-ern og 6-ern, men fikk ikke premie for dem.

C-klassen

Det var tre stykker som fikk 18+ poeng, men bare to av dem fikk premie. Tony Farinha tok førsteplassen med 19 poeng. Siden han hadde gått hjem før premieutdelingen, viser vi et bilde av turneringsleder Ragnhild i stedet.Dagfinn Dreyer tok andreplassen med 18 poeng, godt hjulpet av sine to 4-poengs birdier. Han hadde i det hele tatt et meget fargerikt scorekort.

B-klassen

Her ble det en overlegen seier til Steinar Nordskog, som dro til med en 43-runde (ett slag bedre enn Frode), som ga 22 poeng. Dagens beste. Han gikk hjem før premieutdelingen, så derfor blir det bilde av Finn-Arne i stedet.Yngve Andersen tok andreplassen med en jevn og fin runde som ga 17 poeng.Hanne Hoel Tofteberg hadde ikke en like jevn runde, men 16 poeng holdt til tredjeplass.

A-klassen

Også her ble det en meget klar seier, som i B-klassen med en margin på 5 poeng. Lars Sandbergs 39 var dagens beste bruttorunde, og ga ham 21 poeng.Sten-Arne Skulbru tok andreplassen med 16 poeng.Hvordan det skjedde var litt interessant, for det var nemlig to andre som også hadde 16 poeng, og både Morten Olstad og Arve Bjerke hadde ved dagens begynnelse bedre handicap enn Sten-Arne. Han hadde imidlertid gått en superrunde på formiddagen, og skrevet seg ned til 12,3. Derfor fikk han andreplassen på lavere handicap. Hadde han ikke skrevet seg ned, hadde han like fullt fått andreplassen, for da hadde han fått flere poeng.

Orders of Merit

Neste uke – dvs. mandag 4. september – blir det enda tidligere start: klokken 17.

Spillehastighet

Det var for det meste 3-baller i dag, og flere av disse gjorde unna runden på under to timer. Det ble likevel ganske lenge å vente på premieutdelingen, ettersom én firerball tok seg ekstra god tid. Det hadde kanskje vært en god idé å ha to toerballer isteden.

Innhold
Klubben