Føremelding 16. juni

Det er fine forhold om dagen.

Været får vel ta sin del av “skylden”, men vi ser også all grunn til å berømme banemannskapene Tom Rune, Vladimir og Lasse for en fin jobb med å holde banen i så god stand. Den er nesten uten lyte i øyeblikket.

Dugnadsgjengens innsats har blitt notert og verdsatt før (blant annet med prisen Årets Ildsjel), men Petter Tomren (mannen med ljåen) og Olaf Thomassen gir seg ikke. I disse bildene er de i full vigør på fredag 12. juni.

Fairwayene er veldig bra – så bra at ballplassering ikke anses nødvendig i turnering. De står ikke tilbake for noen av banene redaksjonen har spilt ellers på Østlandet i det siste. De byr på rull.

Røffen holdes ganske kortklipt, men ikke la deg lure. Den er tett og seig, og straffer dem som ikke holder seg i fairway.

Greenene er jevne og fine, og takket være vanning hver natt, ganske mottakelige for innspill. Noen ønsker kanskje at de kunne vært litt raskere, men de er raske nok for de fleste av oss.

Bunkerne har raker, slik at den midlertidige regelen med ballplassering i bunker ikke er nødvendig. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være en del stein i bunkerne. Disse har du lov til å fjerne.

Alt i alt – veldig gode spilleforhold.

Innhold
Klubben