Mandagscup 15. juni

Dyrt for turneringskomiteen

Ingen nedtur akkurat med 34 deltakere (A: 8, B: 15, C: 11), men det er en del færre enn forrige uke. Kanskje det ble litt vel varmt for noen.  For det var strålende vær, nesten skyfri himmel og nesten ikke vind. Banen er også i særdeles god forfatning, så heller ikke i dag var det ballplassering.

Dyrt for turneringskomiteen ble det, og lang ventetid på premieutdeling, fordi turneringslederne måtte skrive ut ikke mindre enn 12 birdie-gavekort (noe som viste seg å være i minste laget – se nedenfor), i tillegg til vinnerpremiene. Så et lite tap gikk nok komiteen på, for 34 x 50 = 1700, 12 x 100 = 1200, og 3 x 225 = 675. You do the math.

Mange birdier tyder på gode resultater, og det var det mange av i dag. Mange som likte seg på rød tee tydeligvis.

B-klassen

Dagens runde tilhører uten tvi Jan Tore Samuelsen. Han gikk på 40 brutto, noe som for ham er 30 netto – altså -6.På det vant han selvfølgelig klassen soleklart. To birdier bidro til den gode scoren.Elin Bjørnhaug spilte også bra. Vanligvis er -3 mer enn godt nok til å vinne, men i dag holdt det altså “bare” til andreplass.Etter en noe blandet start, med blant annet et par dobbeltbogeyer, avsluttet Jon Kittilsen sterkt og kom til slutt inn på -2, som i dag holdt til tredjeplass.

C-klassen

Her gjorde de som spilte tidlig på dagen det bra. Odd og Yngve liker tydeligvis å spille med sin egen private sykepleier – nok en gang.Vinneren ble imidlertid Erlend Bærø som gikk på -3 med 44 brutto.Yngve Andersen er tydligvis fast bestemt på å spille seg tilbake i B-klassen. Også han hadde en 44-runde, som ga -2 og andreplass.Odd Hole tok tredjeplassen på -1. Han slo Jens Tofteberg (også -1) på handicap.

A-klassen

Her kom dagens beste runde.Stine Torgersen spilte med komfortkameratene tidlig på dagen og gikk på +1 (37 slag) brutto. Siden hun ikke har mange tildelte slag fra rød tee, ble det -1, noe som holdt til seier. Her er bevis for at gavekortene ble levert.Men bare så vidt. Olaf Thomassen leverte også en meget bra runde på +2 brutto, også det -1 netto. Han ble derfor forvist til andreplassen på handicap.Per Frode Haugen leverte på det jevne og tok tredjeplassen på +2.

Birdier

Det ble som sagt delt ut 12 birdiepremier, men det var flere enn det. Det var riktignok 12 spillere som fikk birdie, men i henhold til banestatistikken var det faktisk ikke mindre enn 16 birdier.

Vi kan ikke huske å ha opplevd maken.3 på 1-ern, 1 på 2-ern, 1 på 3-ern, 1 på 4-ern, 1 på 5-ern, 4 på 6-ern, 2 på 7-ern, 3 på 9-ernRobert Eilertsen, hull 2 og 6Jan Tore Samuelsen, hull 6 og 9Olaf Thomassen, hull 7 og 9Stine Torgersen, hull 4 og 7Mikkel Bjerve, hull 9Elin Bjørnhaug, hull 1Per Frode Haugen, hull 6Odd Hole, hull 1Jon Kittilsen, hull 6Sander Lund, hull 1Espen Nordskog, hull 3Øyvind Wulfsberg, hull 5

Orders of Merit

Til og med turnering nr. 7 har det deltatt 57 forskjellige spillere (A: 13, B: 22, C: 22), med forbehold om dem som har deltatt i mer enn én klasse. Likevel …

A-klassen

Her har Stine Torgersen økt sin ledelse til samboer Waagenæs til 10 poeng. Etter en glipp i forrige uke, tok hun nemlig sin fjerde seier på 7 forsøk. Per Frode Haugen har seilt opp på en ganske så klar tredjeplass, 19 poeng bak Stine.

B-klassen

Her står det i øyeblikket mellom Jon Kittilsen og Jan Tore Samuelsen. Jon leder foreløpig med 4 poeng. Robert Eilertsen, som lenge ledet på grunnlag av gode resultater tidlig i sesongen, har rykket opp (ned?) til A-klassen, og fikk av den grunn ingen OoM-poeng denne uken, men han er fortsatt på tredjeplass.

C-klassen

Her er ledelsen delt mellom Jens Tofteberg og Bjarne Røed, som begge har 48 poeng. Stefan Johansson er 11 poeng bak på tredjeplass.

Innhold
Klubben