Først mandagscup 2021 – veldig ymse

3. mai 2021 – Så var vi i gang igjen, med sesongens aller første mandagscupturnering.

Deltakelsen var sånn der – 27 stykker var påmeldt, kanskje på grunn av en ikke altfor lovende værmelding. Og det var kaldt før start, men regnet uteble og etter hvert ble det faktisk en slik mandagskveld som vi er vant til.

Resultatene sprikte veldig.

I A-klassen skilte det 10 slag mellom nummer 1 og nummer 7. I B-klassen var forskjellen mellom nummer 1 og nummer 12 hele 16 slag, og i C-klassen skilte det 11 slag mellom nummer 1 og nummer 8.

Siden det ikke var noen premieutdeling, blir det ingen ferske bilder av de beste, og dessuten hadde redaksjonens utsendte glemt å ta med seg et ordentlig kamera. Telefonkameraet strevde litt med lysforholdene, så banebildene er heller ikke prima.

Dagens runde

Den kom i B-klassen, som Trond Nåmdal vant på -5. Hans 41 brutto var dagens beste. 4 par og 5 bogey lar seg absolutt høre.Andreplassen i B-klassen gikk til Erlend Bærø, som også gikk under par. -1 ble det på ham.Tredjeplassen gikk til Kristian Bjerve med +3.

C-klassen

Her var det også mange framifrå resultater. Det måtte handicap til for å skille de to beste.

Både Reidar Selbekk og Alexander Løken gikk på -4, med henholdsvis 42 og 46 slag brutto (Reidar gikk fra rød tee),men Reidar har litt lavere handicap, og derfor er det han som får førsteplassen.Alexander måtte altså ta til takke med andreplassen.Tredjeplassen gikk til Dag Raaum, som gikk på -1. Det gjorde også Marit Bjørnstad, men hun hadde høyere handicap og kommer derfor ikke på pallen i dag.

I A-klassen

var det veldig jevnt i teten. Det var tre stykker på +3 og én på +2.Sistnevnte var Ronny Waagenæs, som gikk på 43 brutto.Det gjorde faktisk også Per Frode Haugen, som ble nummer 2, men han har færre tildelte slag og havnet derfor slaget bak netto.Tredjeplassen gikk til Olaf Thomassen, også han på +3, men han hadde høyere bruttoscore. Det bør nevnes at også Sten-Arne Skulbru fikk +3, men havnet altså utenfor pallen.Til slutt ble det altså en fin kveld, og runden gikk relativt radig unna, på litt over to timer for de fleste. Målet må vel være at treerballer skal komme seg rundt på under to timer innen sesongen er omme.

Ingen Order of Merit foreløpig, ettersom den er lik resultatlistene.

Birdies

Vi glemte denne premiekategorien. Det var tre birdier. Reidar Selbekk og Alexander Løken fikk begge birdie på 1-ern, mens Sten-Arne Skulbru fikk birdie på 6-ern. Så vidt vi kan se er alle tre kvalifisert til premiering.

Innhold
Klubben