Nye golfbiler og ny bestillingsmulighet

3. mai 2021 – Det er nyheter å melde når det gjelder golfbiler på Krokhol.

Nye biler

De som var med på Vårsleppen merket seg kanskje at det er tatt i bruk tre nye golfbiler. Og da mener vi ikke “nye på Krokhol”, men “splitter nye-nye” og hittil ubrukte. Baneeier Larsen vil derfor kunne tilby 6 golfbiler for vanlig utleie.

Bestill i Golfbox

Det er nå lagt inn en funksjon i Golfbox som gjør det mulig å bestille bil samtidig som du bestiller tid. Vi tar for oss fremgangsmåten nedenfor.

Hver bil vil kunne bestilles om igjen etter 2 timer og 30 minutter, og i den perioden, kan bilen heller ikke bestilles av noen andre. Hvis det ikke er noen biler tilgjengelig på det ønskede tidspunktet, kan du forsøke å bestille 10 minutter senere. Da kan sperrefristen ha utløpt på en eller flere biler.Du bestiller altså på vanlig måte i Golfbox ved å klikke på ønsket starttid.

Ved bruk av bil i turnering, siden tiden er blokkert i Golfbox, kan du ikke bruke den nye funksjonen, men må ringe på “gamlemåten”.Det har du gjort mange ganger før. Skal du legge til andre spillere, gjør du det på vanlig måte.

Bestillingsreglene er strammet inn litt, slik at medlemmer kan bestille 10 dager før, mens gjester må vente til 5 dager før.

Det som er nytt, er at det er kommet en ny knapp – “neste”.Når du trykker på “neste” får du opp dette skjermbildet.

Klikk på rullgardinmenyen.Velg hvem som skal betale for bilen.

Du kan også se hvor mange biler som er tilgjengelig for leie. Markert med rød sirkel.

Funksjonen kan ikke differensiere på pris, så eventuelle rabatter (f.eks. for medlemmer med spillerett eller spill av 18 hull) blir trukket fra i kassen.Når du har klikket på “Godkjenn” kommer du tilbake til tidsoversikten og får din “kvittering”.

Hvis du skal spille 18 hull og ønsker å beholde samme bil for back-9, må du bestille ny tid 2 timer og 30 minutter senere.

Innhold
Klubben