Første seniorcup 2023

16. mai 2023

Da var også seniorene i gang med turneringssesongen.

Det litt ustadige været i dag la kanskje en demper på deltakelsen, for den matchet gårsdagens madagscup. 11 deltakere var det altså. I forårets åpningsturnering var det 19 deltakere. Det faktum at svært mange nordmenn har lang-fri I dagene fremover, spilte kanskje også inn.

Seniorgruppen har, i likhet med turneringskomiteen endelig justert klasseinndelingen. Det er nå bare to klasser: A-klassen opptil hcp 19,9 og B-klassen fra hcp 20 og høyere. 

Det tror vi er lurt, men kanskje handicapgrensene burde vært litt annerledes, men det vil erfaringen vise.

Slik det var ble det 4 deltakere i og 7 I B-klassen. Det var stor variasjon i valget av utslagssteder. Fire stykker gikk fra 52, fire gikk fra 47 og tre stykker gikk fra 42. Det var front-9 som gjaldt i dag.

RESULTATER

Lars Sandberg hadde 6 par, men også to DB-er og en bogey. 41 slag og 19 poeng holdt imidlertid I massevis til seier i A-klassen. Olaf Thomassen tok andreplassen på 14 poeng, altså fem slag bak.

I B-klassen ble det også en klar seier, om enn ikke like overlegent som i den andre klassen. Roald Eilertsen leverte dagens beste poengrunde da han kom i mål på 20 poeng. Det var tre poeng bedre enn Bjørn Hallme på andreplass og tre poeng bedre enn Harald B. Nilsen på tredje.

Roald fikk også dagens enste birdie – på hull 9.

Seniorgruppen har en jobb å gjøre når det gjelder å legge ut Orders of Merit, men vi regner med at det ordner seg. Foreløpig leder selvfølgelig de som kom øverst på resultatlistene i dag.

Vi ser frem til bedre deltakelse neste tirsdag.

Hovedbildet er fra sesongstarten i fjor – to uker tidligere.

Det hadde vært veldig fint om deltakerne kunne sende noen bilder.

Innhold
Klubben