Gode scorer i seniorcupen 7. juni

7. juni 2022 – Gode prestasjoner, men få deltakere i dagens seniorcup.

I alle klasser var det behov for å gå langt under netto par for å nå toppen av pallen. Men det var relativt få med, bare to i A-klassen, 6 i B-klassen og 5 i C-klassen. Det blir 13 i alt.

Dagens runde ble nok utvilsomt levert av Asbjørn Solevåg, som vant B-klassen på -5. Bjørn Hallme var nærmest, fem slag bak.

Nest beste prestasjon ble levert av Per Haakonsen, som kom inn til seier i C-klassen med -3. Her var det også fem slag ned til nummer 2, som var Ragnhild Lied Johansen.

De to i A-klassen delte likegodt seieren. Både Lars Sandberg og Arve Bjerke fikk -1.

Orders of Merit

I A-klasssen er det så få med at det egentlig bare er deltakelse som teller – deltar du får du mange OoM-poeng. Det er bare fire som har deltatt i denne klassen i hele år, og det er Olaf Thomassen som leder.

I B-klassen har deltakelsen vært noe bedre, slik at det er litt jevnere i toppen, men Asbjørn Solevåg har skaffet seg et lite forsprang å Yngve Andersen, ettersom han har vunnet alle fire turneringene han har stilt opp i.

Det er bare seks spillere som har deltatt i C-klassen, og der er deltakelsen jevnere fra uke til uke. Lederen i øyeblikket er Per Haakonsen, foran Jan Berg Jansen.

Innhold
Klubben