Gode vinnerscorer i dagens Seniorcup

30. august 2022 – Ikke stor deltakelse i seniorcupen i dag.

Det ser ut til at deltakerøkningen forrige uke ikke er permanent. Til tross for god værmelding var det nemlig bare 13 påmeldte i dagens turnering (A: 3, B: 6, C: 4).

Det var flere gode scorer. I alle klassene måtte man under par for å vinne.

Trond Bjerke hadde dagens beste runde med -4. Det var nok til å vinne B-klassen med en margin på 5 slag til Bjørn Hallme.

Dagens beste brutto-runde var det Lars Sandberg som sto for.  Hans 40-runde inneholdt blant annet seks hull på par. Det ga -2 netto, og en seiersmargin i A-klassen på 4 slag.

Jevnest var det i C-klassen, som Ragnhild Lied Johansen vant på -1, hvilket var “bare” to slag foran Per Haakonsen, som for øvrig fikk dagens eneste birdie på hull 1.

Orders of Merit

Som nevnt ved flere anledninger tidligere, er Order of Merit i Seniorcup stort sett et spørsmål om å delta oftest mulig, siden det er så få som spiller i hver klasse.

Med to første- og én andreplass i de tre siste turneringene har Olaf Thomassen befestet sin ledelse i A-klassen. Han er 30 poeng foran Lars Sandberg, og hvis Olaf fortsetter å delta, er det svært lite trolig at han blir tatt igjen. Det er ytterst sjelden mer enn 3 deltakere i denne klassen.

Det er flere som deltar i B-klassen, men Asbjørn Solevåg er nesten like suveren som Olaf.

Han har en ledelse på 18 poeng til Sander Lund, og 27 til Bjørn Hallme. Det kommer nok til å holde, selv om Asbjørn har svært få dårlige runder å bytte ut med noe bedre.

Ragnhild Lied Johansen er også ganske suveren, ettersom hun leder C-klassen med et forsprang på 20 poeng foran Per Haakonsen. Ingen av dem har noe veldige dårlige runder å bli kvitt, så vi tipper at ledelsen til Ragnhild holder helt inn.

Innhold
Klubben