Greensome 2017

Mandagstreff 17. juli 2017

En mandagskveld av godt gammelt merke var det: strålende vær og strålende forhold, selv om det kan virke som aggregatet på greenklipperen trengs å slipes, for greenene var ikke like raske som vi er blitt bortskjemt med.

Mens de fleste spilte på det jevne, var det ett lag som presterte så det holdt.

Bildet lyver ikke – så nydelig var det!

I “perfect harmony” – fikk til og med premier

Nordskog-brødrene, Espen og Steinar, etteranmeldte seg og tok likegodt hele kaka (figurativt talt). 22 poeng i greensome er meget sterkt, når middelscoren lå på 13.

Andreplassen gikk til herr og fru Bjørnstad, som akkumulerte 18 poeng – meget sterkt det også.16 deltakere (8 lag) synes vi også er meget bra når datoen vi skriver er 17. juli. Synd at Arne og Terje Holm fra Bærum GK, som hadde meldt seg på, ikke kom likevel. Det er alltid hyggelig å stifte nye bekjentskaper på golfbanen.

De fleste ble faktisk igjen til “premieutdelingen”, men så var det også en nydelig kveld.

Artig format

Det virket som de fleste hygget seg med et spilleformat som vi ikke spiller så mye.

Neste uke blir det altså foursome, og da kan det nok være fare for at resultatene ikke når samme høyder, men når det ser sagt, så er også handicaptildelingen litt snillere.

I dag fikk lagene 37,5 % av sitt samlede handicap. Neste mandag er det 50 % som er reduseringsfaktoren.Marit Bjørnstad kom og overtok organiseringen av turneringen, og som alltid når Marit er involvert, ble det gjort ordentlig. Det ble skrevet ut scorekort og startlister, og alt var klart, og alle var kommet, kl. 17.30, så da gikk vi. Og med Marit vanker det gjerne litt premier, selv om det ikke er meningen. I dag fikk gutta som vant hver sin vannflaske for den fine innsatsen.

Har du forresten hørt:

…om et turneringsformat som heter Gruesome. Det er som Greensome, men det er bare det at det er motstanderen som velger hvilken ball du skal slå på etter utslaget. Dette egner seg vel egentlig best i matchplay.

Innhold
Klubben