Seniortreff 18. juli

Fantastisk fint seniortreff

Vi har fått følgende rapport fra Ragnhild:Vi hadde et fantastisk fint Seniortreff i dag. En strålende sommerdag som vi har ventet lenge på.

Ballen trillet på tørr og fin fairway, og greenene var også veldig fine.

Litt problemer når Kari er på ferie. Klubbhuset – med scorekort og printer – var låst. Men med litt oppfinnsom leting i “søpplebøtter” klarte vi å lage kort til alle sammen (gjenbruk er jo inn for tiden).Vi ble 21 påmeldte! – midt i juli – og hadde da shotgun og startliste som vanlig. Scoren ble også registrert i Golfbox.

Men siden det var “treff” ble det gratis turnering, ingen premier, hcp ble ikke regulert og resultatet teller ikke med i Order of Merit.Neste tirsdag er det litt usikkert om noen fra komiteen kan komme.

Men det er bare å melde seg på i Golfbox – så blir det lettvint å skrive ut scorekort.

Og så er det bare å spille.

Resultater

Inger Enstad vant B-klassen (10 deltakere) med 19 poeng,mens Øivind Nordanger vant A-klassen (4 deltakere) med 17 poeng. Han fikk dessuten dagens eneste birdie, på 3-ern.Da vi begynte å skrive dette, sto det ingen resultater for C-klassen (7 deltakere), men da vi skulle til å trykke på knappen, var de kommet på plass. Bjørn Hallme vant med 19 poeng.

Innhold
Klubben