Halvt djevelsk første dag

16. juli 2022 – Etter en lang dag ligger Krokhol på 9. plass i lag-NM

333 er altså halvparten av 666, og det er scoren våre gutter lå på etter én runde med foursome (annenhvert slag) og fourball (beste score).

Det er 45 over par – kanskje noe verre enn spillerne hadde et berettiget håp om å prestere.

I foursome gikk Knut Sørset og Jostein Olafsen på 94 (+22), mens Stefan Johansson og Alexander Løken gikk på 87 (+15). Foursome er jo et format som spilles veldig sjelden hos oss. For så vidt er det et format som selv de beste i verden ofte strever med i Ryder Cup o.l.

I fourball i dagens runde ble resultatet 29 slag bedre for laget som helhet. Ikke så rart, for da er det jo den beste scoren til lagmedlemmene på hvert hull som teller. Det ble 71 (-1) på Stefan Johansson og Alexander Løken, mens Ronny Waagenæs og Knut Sørset var ti slag dårligere på 81 (+9).

Dessverre ligger vårt lag ganske langt bak teten. Kragerø, som har et par college-spillere i USA på laget, leder på -14, så det er ganske stor spredning i feltet. Den beste duoen til Kragerø, gikk for eksempel så lavt som 63 (-9) i fourball. Borre, på andreplass, hadde samme score totalt i fourball som Kragerø.

I morgen er det altså single-matcher, så mye kan skje, men noen seier tror vi ikke vi kan regne med. Vi ønsker gutta lykke til.

Samtidig er det verdt å nevne at en nordmann ligger øverst på leaderboarden i The Open.

Innhold
Klubben