Hei alle medlemmer!

6. april 2022 – Styret sendte ut et medlemsbrev i dag …

… og for dem som eventuelt ikke mottok det, gjengir vi det her.

Hvis du ikke fikk e-postbrevet, bør du gå inn på Golfbox og sjekke om du er registrert med riktig e-postadresse.Nå står sesongen straks for døren. Enkelte har allerede åpnet sesongen i Norge med vinterspill på Ski GK, eller på Onsøy GK som åpnet med sommergreener allerede fredag 25 mars.

Krokhol regner med å åpne omkring 27 april. Mye avhenger av været.

Flere av banene rundt Oslo vurderte åpning allerede i påsken. Dette måtte naturligvis skyves på da den siste kuldeperioden satte inn i slutten av mars. Drivingrangen åpner nå 9. april. Herlig!

Våre viktige dugnadsarbeidere melder om at banen straks er isfri, og det legges stadig ut siste oppdateringer på https://krokhol.no/ under fanen “Aktuelt”. Vi anbefaler alle interesserte å følge med på våre nettsider.

Turneringsprogrammet for 2022 er lagt ut og du finner det i golfbox under “Klubbturnering” i fanene til venstre. Her kan man legge merke til at årets åpningsturnering er satt til 1 mai. Vi håper på god deltagelse, og de fleste turneringene er åpne for alle kategorier og nivåer. Det er en utmerket anledning til å bli kjent med andre i klubben og er meget uhøytidelige.

Året i fjor sluttet med god tilvekst på medlemssiden. Året i år ser ut å følge den gode trenden. Vi i klubben ønsker å legge til rette for ulike aktiviteter avhengig av nivå og alder. Spesielt i år er at vi ønsker å satse på yngre medlemmer gjennom juniortreninger. Vi har derfor fått utdannet egne trenere i klubben som skal fokusere spesielt på dette. Mer informasjon vil bli lagt ut når det nærmer seg.

På klesfronten håper vi i år å få til egne gensere og piquet-skjorter med Krokhol-logo. Her vil også egen info komme når det er klart til bestilling.

Vi håper du gleder deg like mye som vi i redaksjonen, og håper å treffe dere alle igjen på banen i årets sesong.

Hilsen Styret i Krokhol GK.

Innhold
Klubben