Herdal min hatt

30Siggerud-familien Herdal har hatt et par gode dager. Først vinner Ellen B-klassen i mandagscup, og dagen hetter vinner maken Asbjørn A-klassen i seniorcupen.

Uten å ha noen rapport å stole på, regner vi med at det var nydelig på Krokhol i dag – det regnet jo ikke – og det faktum var det flere som benyttet seg av til å produsere gode scorer.

Asbjørns seier er allerede nevnt, og den fikk han fordi han fikk 18 poeng, hvilket var to poeng bedre enn Odd Hole, som ble nummer to i A-klassen.
Vi har dessverre fremdeles ikke noe bilde av Terje Ekseth, så da viser vi et bilde av banen i stedet. Vi kan tenke oss at forholdene var som dette i dag.
Enda bedre var vinnerresultatet i B-klassen. Terje Ekseth fikk nemlig hele 20 poeng, og hadde dermed en seiersmargin på 5 poeng over Ann Sund.

Og nå må vel Kirsten Rogne begynne å nærme seg B-klassen med stormskritt.

Her er Kirsten nummer to fra venstre, og jammen fant vi ikke et bilde av Ellen Herdal i samme slengen, hun som altså vant B-klassen i mandagscupen. Mennene i bilde lar vi forbli navnløse.
Dagens seier i C-klassen med 20 poeng føyer seg inn i en rekke gode resultater i det siste. Seiersmarginen var hele 7 poeng. Arve Sørlund ble nummer to.

Resultater

Orders of Merit

Det begynner å dra seg til i A-klassen nå som vi har kommet opp på et nivå der ikke alle runder teller lenger i sammendraget. Finn Ericsson har spilt flere turneringer enn alle andre i A-klassen, og hadde lenge en kommanderende ledelse. Nå har han imidlertid fått et tospann i hæla. Olaf Thomassen er bare to poeng bak og Odd Hole bare fire. Det kan bli en meget interessant høst i A-klassen.

I B-klassen har nå Jan Sørhus klart å opparbeide seg en liten ledelse, men han skal nok ikke føle seg for trygg. Ann Sund er bare fem poeng bak, og Terje Ekseth 9. Her kan det også bli en spennende høst.

Ett sted er det ikke blir noen spenning er i C-klassen, selv om ledelsen til Aud Jørgensen nå er knappet inn til 36 poeng. Vi tror at det er får få turneringer igjen til å ta igjen Aud, men vi ønsker Arve Sørlund og Jan Berg Jansen lykke til.

Bra deltakelse i seniorcupen i dag med 21 startende.

Orders of Merit

Innhold
Klubben