Hole-in-one 3. juni

Vi har fått en melding fra Jon Brudeseth om at han slo hole-in-one med sitt første “ordentlige” golfslag – på hull 1 på Krokhol i går.

Vi lar ham fortelle selv:Hei,

Jeg vil bare informere om at jeg slo et hole in one i går kveld på hull 1 med et 9. jern og en Wilson Deep Red 1 ball.

Jeg er nybegynner så jeg vet ikke hvordan dette fungerer, men min kompis sa at jeg måtte melde fra om det. Det var stengt da vi ble ferdige så melder fra om det nå.

Vi slo ut i går ca. kl. 1940. Jeg og noen kompiser har tatt e-kurs, men skal ta det praktiske golfkurset nå på søndag på Sande Golfklubb hvor vi også sannsynligvis tegner medlemskap og dermed får golfkortet. I går spilte vi med Simen Goplen som booket i Golfbox, han spurte om det var greit om han tok med seg nybegynnere og fikk ok. I tillegg til Simen Goplen var det to andre vitner; Anders Holgersen og Anders Tisthammer. Jeg vil registrere runden i Golfbox etter kurset.

Det som er helt utrolig er at dette var mitt aller første slag noensinne på en golfbane. Jeg har slått på range før, men har aldri gått en runde. Vi kunne ikke tro det! Resten av runden gikk så dårlig som det kan forventes av en nybegynner og jeg endte på sisteplass, så det var jo bare utrolig flaks.

Innhold
Klubben