Hullstatistikk 2020

I turneringsmodulen i Golfbox er det flere rapporter tilgjengelig – en av dem er hullstatistikk – omtrent den samme som lages for hver turnering, men for alle turneringene gjennom sesongen. I hvert fall tror jeg det er alle, selv om “Holes hole-in-one” ikke er kommet på listen – han fikk den jo i en turnering. Men da vi sjekket, så vi at det var i Flaggturneringen, og der ble det ikke ført resultater i Golfbox.

Det er registrert tre eagler – men husker i farten ikke hvem som fikk dem. En kuriositet er at det ble satt dobbelt så mange birdier på hull 1 på front-9 som back-9, og på hull 3 tre ganger så mange. Det kan ha en naturlig forklaring hvis det er spilt flere runder på front enn back. Blant annet går alle “treff”-turneringer på front-9.

Ellers taler vel tallene for seg selv, men vi har ingen idé hvordan Golfbox regner ut “vanskelighetsgrad”, og det er det som bestemmer rangeringen. Det tas sannsynligvis hensyn til antall slag (mao. par) på hvert hull. Tabellen bekrefter imidlertid at indekseringen av hullene på Krokhol er omtrent riktig.Du kan klikke på bildet for å gjøre det større.

Innhold
Klubben