Hvor finner vi 12 gode menn eller kvinner?

Forresten så trenger de ikke være så veldig gode.

KM matchplay

Klubbmesterskapet i matchplay (som spilles hvert år) er satt opp for 32 spillere, men vi har plass til mange flere.

Det er derfor meget skuffende at vi har kun 18 påmeldte over en uke etter at innbydelsen til turneringen ble sluppet. Det er i skrivende stund 20, Vi vil gjerne ha 12 stykker til – minst.Det er mange som var med i fjor som ikke har meldt seg på, og det regner vi med kun skyldes generell sløvhet.

For dem som eventuelt nettopp har meldt seg inn i klubben, eller av en eller annen grunn ikke har meldt seg på før, er noen forklaringer kanskje på plass.

  1. Dette er “cup”, med andre ord en utslagsturnering, der vinneren av hver match går videre til neste runde.
  2. Du bestemmer selv når du vil spille, etter avtale med motstanderen. “Har ikke tid” er derfor ikke noen særlig god unnskyldning.
  3. Matchene i hver runde må spilles innen en viss dato, det er det eneste kravet. Kommer du til finalen, spiller du maks. 5 matcher.
  4. Du teller ikke sum slag eller stablefordpoeng. Det som gjelder er antall hull vunnet (færrest netto slag brukt på hvert hull). Færrest netto-slag på hullet vinner hullet.
  5. Det spilles med fullt handicap, så også dem med høyere handicap har mulighet til å gjøre det bra. I fjor var høyeste seed i semifinalen nr. 27. I 2016 kom seed nr. 22 til finalen. Så høyt handicap er ingen grunn til å ikke melde seg på. Seedingen er etter handicap ved påmelding.
  6. Hvis du ikke vet hvordan du spiller matchplay, skal vi gi deg en grundig innføring før du spiller. I fjor kom en nybegynner (seedet nr. 33) til kvartfinalen, og slo blant annet regjerende klubbmester.
  7. Hvis du ikke har anledning til å være med på turneringer ellers, det være seg på hverdager eller i helger, er dette en utmerket anledning til å bli kjent med andre medlemmer i klubben. Det er ikke farlig. Alle medlemmer på Krokhol som ikke er hyggelige er for lengst blitt ekskludert.
Innhold
Klubben