Invitasjon: Texas Scramble 2024

29. april 2024

Nå som Vårsleppen er unnagjort, er det duket for det som pleier å være årets mest deltakerrike turnering 4. mai.

Hei alle nye medlemmer og nye golfere!

Førstkommende lørdag arrangeres det en turnering som er spesielt beregnet på dere.

Ett av formålene med denne turneringen er å gi et tilbud til nye (og gamle) medlemmer som ikke har så mye turneringserfaring.

Og Texas scramble er et “lavterskeltilbud” i så måte, men for å funke, trenger vi også mer erfarne spillere – denne turneringen passer for alle.

Det er en 9-hulls lagturnering med fire spillere på hvert lag. Påmeldingen er individuell, så blir laget satt sammen av Golfbox. Dette er altså også en fin anledning til å bli kjent med andre Krokhol-medlemmer.

Det fine med scramble-formatet er at alle på laget får sjansen til å bidra uansett nivå (dvs. handicap). Alle slår ut (fra utslagssted etter eget valg). Deretter velger laget hvilken ball de vil spille videre på, og så slår alle videre derfra – helt til ballen er i hullet.

Denne turneringen fikk sin spede start under pandemien, og viste seg å bli et meget populært tilbud. Ikke så rart, for det er flotte premier selv om det ikke er noen startavgift (men de som ikke har spillerett må betale greenfee).

I fjor var det 51 deltakere med, I 2022 var det 44 og i 2021 hele 68. Vi vil gjerne at den skal bli årets største også i år.

Mange deltakere i fjor altså.
Innhold
Klubben