Invitasjon til Elgjakta

På Krokhol har vi etterhvert fått en god del tradisjoner i turneringssammenheng, en av dem er at turneringen som omfatter den offisielle sesongen bærer navnet Elgjakta. Jakten på skogens konge er jo også en årlig høstforeteelse.

Formatet for turneringen har skiftet i årenes løp, det har for eksempel vært en flaggturnering, men de siste årene er den blitt spilt som eclectic.

Hva er eclectic spør du kanskje? Collins English Dictionary har denne forklaringen:Men det hjelper oss jo ikke stort når det kommer til golf. Eclectic-formatet betyr ganske enkelt at du spiller flere runder på samme bane og til slutt teller den beste scoren du har oppnådd på hvert hull i de forskjellige rundene.

Så på søndag spiller vi front-9 to ganger, og det er den beste Stableford-scoren på hvert hull som teller. Det blir med andre ord satt sammen en 9-hulls runde slik at du får flest mulig poeng.

Det er alltid hyggelig å få flere sjanser.

Elgjakta-turneringen går altså om en uke – søndag 27. september.

I forbindelse med denne blir det også premieutdelinger for Orders of Merit for Mandagscupen, og for klubbmesterskapet i matchplay.

Værmeldingen er god.

Innhold
Klubben