Jernslaget 2012

Mye bra og mye mindre bra får vel være karakteristikken på årets versjon av jernslaget. Det var truende skyer på himmelen, og flere kjørte gjennom regnskurer på vei til banen, men i løpet av turneringen falt det kun 3 mikron med nedbør (og det er ikke mye). Nok en fin dag på golfbanen altså.

Å spille på sitt par med bare tre køller er veldig bra –

Resultater – A

Vi får vel si at prestasjonene var noe svakere i B- og C-klassen.

Resultater – B
Resultater – CDet er riktignok ikke birdiepremier i denne turneringen (hvorfor ikke, egentlig?) med det ble da satt noen: to på hull 1 (Arve Bjerke og Robert Lauritzen), 1 på hull 5 (Jan Røisi) og to på hull 6 (Per Frode Haugen og Jon Kittilsen).

I tillegg til å vinne A-klassen hadde Arve Bjerke også dagens beste bruttoscore. Her er de beste:

  1. Bjerke, Arve 88 +16
  2. Haugen, Per Frode 89 +17
  3. Sletten, Iver 92 +20
  4. Thommassen, Olaf 92 +20
  5. Røisi, Jan 93 +21

Vi har ikke utarbeidet egen statistikk for denne turneringen, siden det var slagspill og Golfbox har hullstatistikk. Der er det en del merkeligheter, men det kan dere lese selv.

Dessuten synes vi alltid at det er hyggelig når noen fra andre klubber blir med i våre turneringer. I dagens turnering kunne vi ønske velkommen Øyvind Bratlie, som representerer Oppdal Golfklubb, og dessuten flere frafalne Krokhol-medlemmer, nemlig Sten-Arne Skulbru, Geir og Anne Helene Troøien. Kom gjerne igjen.

Innhold
Klubben