Mandagscup 18. juni

Og så kom regnet.

Vi har vært heldige på alle mandagene så langt. Som flere ganger før var det truende skyer

Gårsdagens vinner var med i dag også, og gikk av banen med en birdiepremie i lomma. Som vi ser så har det vært vått.
Gårsdagens vinner var med i dag også, og gikk av banen med en birdiepremie i lomma. Som vi ser så har det vært vått.
Den andre birdien ble feiret med et selvportrett, ikke særlig lurt.
Den andre birdien ble feiret med et selvportrett, ikke særlig lurt.

rundt mens folk ankom klubben – mange for å nyte utmerket flesk og duppe fra Kari (som må lage mer – kan ikke bli utsolt!), og vi trodde kanskje at vi skulle være heldig i dag også, men slik gikk det ikke. Regnet startet mens vi gikk til tee, og noen fleipet med at det neppe ville stoppe før kvart over åtte – det viste seg å stemme. Så en regnvåt turnering altså, men banen var jo tørr på forhånd, så det påvirket ikke de banemessige spilleforholdene nevneverdig, men selvfølgelig forventer man litt svakere scorer når det regner.

38 påmeldt i dag, vi tror det er sesongbeste, men 5 penværsgolfere startet ikke. De sa i hvert fall fra på forhånd og det er jo bra! Ellers hadde det vært kjeft å få.

Det var to premierte birdier – til Arve Bjerke på hull 1 og Jon Kittilsen på hull 6. I tillegg var det 3 upremierte birdier – alle på hull 5.

I skrivende stund er ikke resultatene tastet inn enda, så vi får ta det slik vi husker det, så ta alle mulige forbehold.

I C-klassen var det bare fire deltakere, men det ble likevel delt ut tre premier:

Resultater – C

Med unntak av førsteplassen ble det utorlig jevnt i B-klassen

Resultater – B

I går sa vi at vi gjerne skulle ha sagt noe noe om poengnivået i A-klassen, men at vi ikke kunne fordi vi ikke hadde tilgang resultatlistene. Det har vi nå – og det vi hadde mistanke om da veldig mange dro rett hjem etter runden, ble bekreftet – uvanlig mange middelmådige runder. Bare vinneren spilte bedre enn sitt handicap.

Resultater – A

Orders of Merit

Som vi hadde mistanke om har Iver Sletten nå opparbeidet seg en solid ledelse på Order of Merit i A-klassen. 42 poeng gjør at han ligger 9 poeng foran Kjell Høydahl og 10 poeng foran Per Frode Haugen. Tilsvarende har Rune Sørlie tatt en solid ledelse i B-klassen. Han har hele 52 poeng, og det gjør at han ligger 11 poeng foran Tony Farinha. I C-klassen er det imidlertid fortsatt jevnt. Kanskje ikke så rart siden alle deltakerne stort sett får ganske mange plassiferpoeng hver gang. Imidlertid har Jens Kr. Tofteberg (54 poeng) og Inger Sandset (53 poeng) klart å opparbeide seg et lite forsprang på resten av feltet.

 

Alle Orders of Merit finner du her (øverst på siden).

Innhold
Klubben