Jernslaget 2016

Alt var moderat

Regnet var moderat, temperaturen var moderat og spillet (i hvert fall resultatene) var moderat.

Det falt som kjent litt regn i går, men som du kan se på det store bildet, slapp Krokhol heldig unna. Stort sett opphold var det også hele dagen – helt til premieutdelingen skulle starte, og da ble det såpass kraftig at vi trakk innendørs.Forholdene var faktisk meget bra! Og da skulle man jo tro at alt lå til rette for mange gode scorer. Men dengang ei.

Mens de beste i fjor beveget seg ned mot par, fikk Rune Sørlie i år bestemannspremien for +4, som for øvrig er respektabelt nok og ga Rune en klar seier i B-klassen.Nest beste runde i dag ble levert av Anders Hoel. +5 ga en seier med 15 slags margin!!! i C-klassen. Det er sjelden en klasseseier er så overlegen. I denne klassen var det bare fem deltakere og derfor bare én premie.

(Anders spiller til daglig på Losby, og der er det påbudt med solbriller, uansett vær).Dagens beste brutto-runde (+6), ble levert av Per Frode Haugen, som vant A-klassen med det. I denne klassen var det også bare fem deltakere og derfor bare én premie.I B-klassen var det derimot bedre deltakelse, ettersom elleve stykker stilte til start. De skarpøyde vil da ha fått med seg at totalt antall deltakere var 21. Fortsatt mange på ferie får ta noe av skylden.De øvrig premierte i B-klassen, i tillegg til Rune, var Kristian Bjerveog Asbjørn Solevåg, som gikk på henholdsvis +8 og +9.De oppmerksomme vil ha merket seg at det var baller i premie. Dette er ikke hvilke som helst baller. De har nemlig Krokhol-logo!

På grunn av dårlige resultater har ikke redaksjonen fått tatt dem i øyesyn, men de skal være flotte.

Neste “storturnering” er klubbmesterskapet. Sett av lørdag/søndag 20/21. august og meld deg på!

Innhold
Klubben