Jernslaget 2017

Jernslaget, søndag 6. august 2017

Vi har ikke mottatt noen rapport om Jernslaget, men fra Golfbox ser vi at det var dårlig deltakelse: 12 påmeldte og 11 som fullførte. Vi får tro at tidspunktet har mye med dette å gjøre. Mange er fremdeles på ferie, men det var på samme helg i fjor, og da var det 21 stykker på startlisten.

Fra Yr kan det virke som været ikke var det aller beste, og at det falt en del regn før og under turneringen (riktignok er dette på grunnlag av data fra Bygdø målestasjon, 17,8 km fra Krokhol).

Været var ikke det beste i fjor heller

Da får vi tro at dette er grunnen til at resultatene var relativt skuffende. Varierende resultater er ikke noe uvanlig i Jernslaget, men det er vanligvis noen som klarer å spille i nærheten av sitt eget par. Dette var imidlertid ikke tilfelle i år. Det ble spilt netto slaggolf.Ronny Waagenæs vant A-klassen med +9, mens Per Frode Haugen tok andreplassen med +14. Til sammenligning vant Frode i fjor med +6.Dagens beste resultat kom i B-klassen, som ble vunnet av Knut Storm Hanssen med +8. Espen Nordskog og Marit Bjørnstad fulgte på de neste plassene, med henholdsvis +12 og +14.Dagfinn Dreyer vant C-klassen med +14.Det var to birdier, av henholdsvis Marit Bjørnstad på hull 15 (altså hull 6) og Ronny Waagenæs på hull 16 (altså hull 7).

Innhold
Klubben