Regn-mandag

Mandagscup 7. august 2017

Meteorologene tok dessverre for en gangs skyld ikke feil – det ble regn som ventet.Værmeldingen påvirket nok påmeldingen, for det var bare 14 deltakere (A: 5, B: 3, C: 6). Men været var kanskje ikke eneste grunnen, for det var bare to avmeldinger. Og regn blir liksom enda mer brutalt når man spiller slaggolf og ikke stableford. Riktignok regnet det ikke hele tiden, men nok til at mange ikke klarte å spille som de pleier. Under premieutdelingen, som ble foretatt stående, var det imidlertid opphold.

Men det var én som ikke hadde noen problemer med været,

Halvt tak på paviliongen fristet ikke mange i dag, og de fleste dro hjem før premieutdelingen.

og det var Ronny Waagenæs, som leverte dagens suverent beste runde. 41 brutto ga -2 netto. Fordi det bare var fem deltakere, var Ronny den eneste som fikk premie i A-klassen. Nestbest var Lars Sandberg med +2.

Det var Rune Sørlie som var best av de tre startende i B-klassen (som faktisk pleier å være den som har best deltakelse). +5 ga en 2-slags margin til Asbjørn Solevåg.

I C-klassen var det derimot mange nok med til å dele ut flere premier. Vinneren ble Tony Farinha, som med +3 leverte dagens tredje beste runde.

Marginen til Ragnhild Lied Johansen på andreplass var 4 slag.

Orders of Merit

Med så få deltakere, ble de få omveltninger på Orders of Merit i de forskjellige klassene.Per Frode Haugen styrket sin ledelse i A-klassen, mens det er mer eller mindre dødt løp mellom Jon Kittilsen og Olaf Thomassen på andre- og tredjeplass. Frode har et forsprang på 14 poeng, og det kan bli tøft å ta igjen.I B-klassen er ingenting avgjort. Asbjørn Solevåg har ledet hele sesongen, men Rune Sørlie er bare 4 poeng bak, og Terje Bjørnstad 8.

I C-klassen ser det ut til å være duket for et oppgjør mellom Kirsten Rogne og Tony Farinha, ettersom det bare er 3 poeng som skiller dem.

Det var ingen premierte birdier i dag, men Ronny Waagenæs (4) og Lars Sandberg (1) fikk begge hver sin fugl. Færre skitt-fugler er det også blitt, ettersom vi fikk besøk av noen jegere under turneringen som reduserte gåsebestanden litt. De som ble igjen fløy sin veg. Vi håper de holder seg borte, for nå er fairwayene virkelig fine. Til tross for regnet var det gode baneforhold i dag. Det hadde nesten ikke vært nødvendig med ballplassering.

Innhold
Klubben