Jernslaget 2021

6. juni 2021 – For en gangs skyld var det fint vær under Jernslaget.

Jernslaget er en tradisjonsrik turnering, og en av tradisjonene er at det ofte er dårlig vær. I fjor ble turneringen for eksempel avkortet til 9 hull.

I år var imidlertid forholdene strålende. Banen er nå helt tørr, og det var masse rull å hente med et toppet 6-jern. 28 spillere stilte til start, 25 fra Krokhol pluss tre karer som hadde tatt turen fra Lommedalen GK i Bærum.

Resultatene var sådær.Dagens beste runder ble levert i C-klassen. Der måtte du gå under (netto) par for å vinne.En av gjestene fra Lommedalen, Terje Glesvold (har ikke bilde), tok tredjeplassen på -4, ellers var de premierte:Best av alle i dag var Bjørn Moseby, som gikk fire under par (-4), og fikk birdie på 6-ern.Nesten like god var Jens Tofteberg, som tok andreplassen på -2.Siden det var 12 deltakere i klassen, fikk Hanne Hoel Tofteberg en fin premie for fjerdeplassen.Vi måtte til A-klassen for å finne dagens beste bruttoscore.Den ble levert av Lars Sandberg med 89. Det ga Lars +5 netto, og det holdt til klasseseier.Ettersom det var bare 6 deltakere i A-klassen, ble det kun delt ut to premier,og andreplassen gikk til Stefan Johansson på +6.I B-klassen varKnut Sørset ganske overlegen. Han vant på +2, noe som ga en seiersmargin på 3 slag.Andreplassen gikk til Jan Tore Samuelsen på +5,mens Jon Kittilsen tok tredjeplassen på +6.Listen med vinnere er forresten oppdatert. Du finner den her.

Bildegalleri

Innhold
Klubben