Kjære nye golfspillere og nye medlemmer

2. september 2021 – Vi er glad for at du har bestemt deg for å begynne å spille golf, og enda gladere for at du meldte deg inn i Krohol Golfklubb.

Mange har sikkert oppdaget at golf er ikke bare enkelt – det krever sitt å oppnå en mestringsgrad som gjør det morsomt å spille. Det som er sikkert, er at jo mer du spiller (og trener), jo bedre blir du.

Golfglede er imidlertid mye mer enn bare teknisk mestring – det er også klubbfellesskap og konkurranse.

Vi er fullt klar over at mange er “redde” for å ta skrittet og melde seg på turneringer, selv om listen er meget lav i alle våre turneringer. Derfor arrangerer vi i september en turnering med et format som har den laveste listen av alle.

Turneringsformatet heter Texas Scramble.

Det er et format der alle får anledning til å bidra – også nybegynnere – fordi man spiller på lag, der alle får slå på ballen, og så velger man å bruke det slaget som gir størst sjanse for suksess med neste slag.

Turneringen heter Krokhol Texas Scramble og går av stabelen søndag 19. september.Vanligvis må man betale en startavgift for å delta i turneringer, men ikke i denne. For å oppmuntre til så stor som mulig deltagelse har turneringskomiteen og styret bestemt at akkurat denne turneringen skal være gratis. Klubben dekker derfor kostnaden av de flotte premiene som kommer til å bli delt ut.

Alle melder seg på som enkeltpersoner, og så blir det satt sammen lag i Golfbox, slik at handicapfordelingen på hvert lag blir omtrent lik – altså nybegynner og mer erfarne spillere sammen. Hvert lag får et spillehandicap basert på gjennomsnittet av handicapene på laget.Et lag bestående av spillere med handicap 18, 28, 36 og 54, har et gjennomsnitt på 34, hvis alle spiller fra rød tee, blir spillehandicapet 31 (hvis alle er menn) og hvis alle spiller fra gul tee, er spillehandicapet 37. Hvis det er en miks av utslagssteder og kjønn, blir det selvfølgelig litt annerledes. Men dette trenger ingen å bekymre seg om, for alt sammen regnes ut av Golfbox.

Vi skal spille 9 hull, og det skal være fire spillere på hvert lag. Vi har med overlegg bestemt at ingen kan velge lag selv, slik at det kan bli best mulig fordeling av ferdigheter.

Dagen før får du beskjed per e-post og/eller SMS om laget ditt og når og på hvilket utslagssted dere skal starte.Vi håper at så mange nye medlemmer som mulig melder seg på for å få smaken på hva en golfturnering er, og alle skal ha fått, eller får, en e-post med invitasjon.

Og selvfølgelig trenger vi mange erfarne Krokhol-golfere til å komplettere lagene.

Du melder deg på i Golfbox. Hvis du har problemer med å få det til, kan du sende en SMS til Stefan Johansson på 98138356, så ordner han resten.

Innhold
Klubben