Knivete tirsdag

Seniorcup 4. september 2018

Det ble jevne kamper i teten i alle klassene i dag.

God deltakelse var det også – ikke så rart når det er så fint vær som det var i dag. 24 stykker stilte til start (A: 7, B: 9, C: 8).

I A-klassen hadde vi fire stykker som alle slo omtrent like mange slag. Dermed ble det handicapsystemet som bestemte rekkefølgen.Asbjørn Herdal vant, med 19 poeng. Øivind Nordanger fulgte rett bak med 18 (og med birdie på 1-ern), mens Olaf Thomassen fikk 17 på tredjeplass.B-klassen ble også vunnet på 19 poeng. Det var det Ragnhild Lied Johansen som fikk. Rett bak seg hadde hun imidlertid Terje Ekseth (18) og Jan-Roger Arnesen (17).I C-klassen fikk både Arve Sørlund og Unn Wigdahl 16 poeng, men det var Arve som fikk førsteplassen på lavere handicap. Dessuten fikk Arve en birdie på 4-ern.

Orders of Merit

Så lenge OoM-oppsettet fremdeles ikke begrenser antall tellende runder til de 10 beste, er det egentlig lite formålstjenlig å kommentere tabellene utover å notere hvem som leder.

A-klassen

Så lenge Olaf Thomassen får bedre plasseringer enn Finn Ericsson blir det umulig å ta ham igjen. Han leder nå med 11 poeng.

B-klassen

Yngve Andersen leder enda han ikke spilte i dag. John Sørensen er nærmest.

C-klassen

Her ligger Bjørn Hallme og Arve Sørlund nesten likt, og begge har spilt 12 tuneringer. Det er bare to poeng som skiller, i Bjørns favør foreløpig.

Innhold
Klubben