Nydelig mandagskveld

Mandagscup 3. september

Det var start klokken fem, og vi får gi det faktum skylden for at det bare var 18 deltakere som fant veien til Krokhol i dag. For forholdene var strålende. Banen er bedre enn den har vært i hele år, og det går nå an å putte på alle greenene. Og været var nydelig, rundt 20 grader og stort sett vindstille.Så nå kan de bare angre, alle dem som ble hjemme.

Resultatene var imidlertid ikke noe særlig å rope hurra for. Det ble for eksempel ikke en eneste birdie, og den eneste klassen der det ble spilt til bedre enn par var…C-klassen.

Her var det 7 deltakere, og derfor to premier.Jan Tore Samuelsen fortsetter fremgangen og leverte dagens beste runde, 34 slag netto (-2).Elin Bjørnhaug er ny-nedrykket til C-klassen, men hun ryker rett ut igjen, for hun tok andreplassen med en 35-runde netto (-1).I B-klassen var det bare fem deltakere, og derfor bare én premie. Den gikk til Rune Sørlie med 36 slag netto (par). Kristian Bjerve hadde samme bruttoscore (45), men fikk ett slag mer netto.I A-klassen var det 6 deltakere og derfor to premier. Førstepremien gikk til Morten Olstad med 27 slag netto (+1). Det var tre stykker på +5, men andrepremien gikk til Kenneth Trehjørningen, som hadde færrest mottatte slag (gått hjem før premieutdelingen).Denne gruppen brukte over 2-1/2 time og var overlegent sist “i mål”.

Orders of Merit

Her ble det ikke de store omkalfatringene i dag, selv om noen benyttet seg av den dårlige deltakelsen til å skaffe seg flere OoM-poeng enn resultatene deres egentlig fortjente.

A-klassen

Unntaket er Morten Olstad, som hadde et resultat som så absolutt var godkjent. Han økte derfor sin ledelse. Olaf Thomassen har overtatt andreplassen alene, 7 poeng bak Morten. Hverken Lars Sandberg eller Per Frode Haugen deltok i dag, og kan nå være for lagt bak til å ta igjen Morten.

B-klassen

Med dagens seier skaffet Rune Sørlie seg et solid forsprang på nummer to, Yngve Andersen, som ikke deltok i dag. Kristian Bjerve ser ut til å ha “lock” på tredjeplassen. Rune har nå et forsprang på 9 poeng, og det kan bli vanskelig å ta igjen, spesielt hvis deltakelsen fortsetter å være så liten som den var i dag.

C-klassen

Øyvind Wulfsberg økte poengbeholdningen sin ørlite grann i dag, og har derfor fått et 3-poengs forsprang på Tony Farinha, som ikke deltok i dag. Med tre seier og en andreplass i de fire siste turneringene, har Jan Tore Samuelsen tatt kvantesprang oppover på listen og ligger nå på tredjeplass, bare fire poeng etter Tony. På sin side har han Alexander Tomt Sandjord bare ett poeng bak seg. Det ser ut som det er i denne klassen den største spenningen vil være i de to siste turneringene.

Innhold
Klubben