Kom mai du skjønne milde

Vårsleppen 2020

Det lå snø på bakken på Krokhol tidlig i morges. Den hadde forsvunnet, men det var rimelig kaldt: ca. 2 grader. Nedbøren hadde imidlertid stort sett gitt seg da turneringen startet kl. 10. Det hadde nok ikke kommet så veldig mye i natt heller, for banen var bra og spilleforholdene ganske gode. Det var ballplassering på fairway.

Deltakerne hadde for det meste kledd seg etter forholdene.Vi sa at nedbøren for det meste hadde gitt seg, men omtrent midt i runden begynte det faktisk å snø. Det som kom, og det var ikke mye, kan så vidt sees på bildet. Den la seg heldigvis ikke.

Noe vind gjorde også at det til tider ble ekstra surt.Etterpå lysnet det litt, men varmt ble det aldri. Det var bare to som trakk seg, så det ble 28 deltakere, altså 14 lag. Det gikk kanskje litt tregt, men været får ta noe av skylden for det.

Likevel var de fleste resultatene mer enn hederlige. Formatet var altså fourball/best ball med Stableford. På grunn av koronareglene ble det ingen premieutdeling. Alle premieutdelinger er som kjent utsatt til senere. Av naturlige årsaker er det derfor heller ingen portrettbilder fra dagen.

Vinnerlaget

… fikk lett fantastiske 49 poeng. Det er veldig bra under de rådende forholdene.

Stefan Johansson og Bjarne Røed hadde til sammen 67 i spillehandicap, og utfylte hverandre meget bra, og de hadde hele fire firere i tillegg til et drøss med treere.

Andreplass

Etter de suverene vinnerne kom det tre lag som alle fikk 43 poeng.

Andreplassen gikk til Morten Olstad og Kristian Bjerve på bedre handicap (kombinert SH på 31). Begge fikk 35 poeng individuelt, og hadde altså begge en god dag.

Tredjeplass

Hanne Hoel og Jens Kr. Tofteberg hadde også begge gode individuelle runder, og utfylte hverandre dessuten godt nok til at det ikke ble stryk på noe hull.

Fjerdeplass

Nok et lag som utfylte hverandre meget godt var Oscar Stovner Storeide og Knut Olav Sørset, som vartet opp med blant annet 4 firere. Spesielt spilte de bra på back-9.

Femteplass

Vi tar med dette laget også siden vi har bilde av det i uforsvarlig omgang med golfbil. Pluss at dette laget også fikk over 40 poeng, nærmere bestemt 42. Stine hadde dessuten dagens beste bruttorunde på 81, m.a.o. +9, hvilket er det samme som Stine får i SH når hun spiller fra gult.

For ordens skyld, laget bestod av Stine Torgersen og Ronny Waagenæs.

Innhold
Klubben