Kombinasjonsrunder – nye slopetabeller

Spill 18-hullsrunder med mer variasjon

På Krokhol er det som kjent 4 utslagssteder – Grønn (A) – Rød (B) – Gul (C) – Hvit (D). Vi har brukt bokstaver i tillegg til farger for å gjøre det enklere å sette opp kombinasjonsrunder i Golfbox.Hvis du vil vite mer om bane- og sloperatingsystemet, kan du at en kikk på denne videoen (klikk på lenken).

Nå er de imidlertid ferdige og lagt ut på “Slopetabeller”-siden. Med tiden håper vi også at vi kan få skrevet dem ut og satt dem opp på oppslagstavlen i klubbhuset.

Vi har laget disse tabellene for dem som ønsker å spille 18-hullsrunder med litt mere variasjon enn å bare spille Rød-Rød (B-B) eller Gul-Gul (C-C). Du kan også få scorekort for den aktuelle kombinasjonen når du registrerer deg før runden.

Nå er det ikke laget tabeller for alle tenkelige kombinasjoner, kun de mest aktuelle. I tillegg har vi inkludert runder fra grønn tee (som NGF ikke produserer). Denne anbefales for helt ferske nybegynnere, barn og dem som har vanskeligheter med å komme seg over vannet på hull 3 og 6. Du får litt færre slag enn fra vanlig tee, men du får antagelig større utbytte av runden.Kombinasjonene er altså

  • Grønn (A-A)
  • Grønn – Rød (A-B)
  • Rød – Gul (B-C)
  • Gul – Hvit (C-D)

Hvis du vil vite mer om bane- og sloperatingsystemet, kan du at en kikk på denne videoen (klikk på lenken).

Innhold
Klubben