Krokhol Masters 2009

Masters – Resultater dag 2

Stine og Siri førHurra for Stineklasse A beslagla de to eneste jentene i klassen begge de to første plassene.

Stine Torgersen trygget seieren med en 71-runde netto, noe som ga henne netto par for turneringen og en seiersmargin på 3 slag på Siri Tendal. Siri spilte bare ett slag dårligere i dag enn i går.

Trond Torgersen hadde en fin front-9, mens back-9 fikk et litt DB-preg. Etter den gode runden i går holdt imidlertid 75-runden til å trygge 3. plassen. Det var 6 premier, og de andre premierte var Lars Sandberg (+8), Jan Røisi (+10) og Petter Corneliussen (+10). Petter var før øvrig en av de få som spilte bedre søndag enn lørdag. I den sammenheng bør vi vel også gi hederlig omtale til Anders Lier Raaness, som leverte søndagens beste runde i A-klassen (69-par), en forbedring på hele 15 slag fra i går.

Resultater A
Hullscorer A

Leaderboard ABSøndag leverte Egil Sørset en av helgens beste runder (67, -2) og tok dermed seieren i B-klassen, etter å ha ligget et stykke bak i feltet på lørdag. Catherine Granung spilte seg også godt opp med en 70-runde. Marit Bjørnstad tok tredjeplassen med en nødskrik, etter en langt dårligere runde enn den gode 68-runden på lørdag.

Resultater B
Hullscorer B

 

Leaderboard Cklasse C var Rune Sørlie helt overlegen. Han fulgte opp gårsdagens fantastiske 45-runde med 33 poeng i dag og tok dermed seieren med 12 poengs margin til Øyvind Sandvold, som på sin side var 19 poeng foran Anette Erlandsen på tredjeplass.

Resultater C
Hullscorer C

 

Resultater dag 1

Fina og BrithaFlott vær og kjempefine spilleforhold førte til ganske bra resultater på første dag av Krokhol Masters.

Stine Torgersen tangerte sin egen banerekord med en runde på 75 slag brutto (+1 på back-9). Det ga en nettoscore på 67 (-2). Fader Trond var ikke langt bak. En 81-runde brutto ga 68 (-1) netto. Men de kan nok ikke inkassere seieren på forskudd, ettersom det er 7 stykker i klasse A innenfor 5 slag av lederen. Her skal det bli fight i morgen.

Resultater A

klasse B gikk både Marit Bjørnstad og Dag Magnar Evje på 68 netto (-1), og her er det også et helt kobbel med spillere som er innenfor 5 slag av lederen.

Resultater B

C-klassen spiller stableford, og her fikk Rune Sørlie hele 47 poeng (26 på front-9 og 21 på back-9 – banditt!). Det vil føre til en kraftig nedskrivning av handciap (men ikke før mandag). Dette ga ham en ledelse på 12 poeng foranØyvind Sandvold, med Joakim Sarvik ett poeng bak ham igjen. Det blir en tøff jobb å ta igjen Rune, men umulig er det slett ikke.

Resultater C

Eclectic

Eclectic er en konkurranseform som tar utgangspunkt i en spillers beste score på individuelle hull over flere runder. Siden Masters er en 2-dagers turnering, og resultatene varierte en del, tenkte vi det kunne være artig at tdeltakerne kanskje hadde interesse av å se hva slags score de hadde hatt hvis bare de beste hullscorene hadde talt.

 

Innhold
Klubben