Krokhol Masters 2019

I går var altså banen stengt på grunn av flom, men dagen i dag opprant med helt greie spilleforhold.

Selvsagt var det vått enkelte steder, og Krokhol-bekken svulmet av gårde, men med ballplassering var det stort sett ikke noe problem å finne et relativt tørt sted å legge ballen.Til tross for god værmelding (som slo til – det var opphold hele dagen), må vi si at deltakelsen var litt skuffende. Det var bare 21 stykker påmeldt og en måtte trekke seg på grunn av et arbeidsuhell, slik at det var 20 stykker som stilte til start og fullførte (A: 6, B: 9, C: 5).Vi vet ikke engang om det hadde hjulpet om Masters var uten startavgift som i gamle dager. Bare for to år siden var det 28 deltakere. Fint er det uansett å ha en “ordentlig” turnering også i september.18 av de påmeldte var kvalifisert gjennom prestasjoner i Mandagscupen, to fra Seniorcupen og én fra Pink Cup. Etter våre beregninger var det 67 personer som var kvalifisert, så vi hadde altså en deltakerprosent på 27%, og det ser jo unektelig bedre ut.Før premieutdelingen ble det delt ut et par ekstrapremier. To av deltakerne er nemlig over 80 år og de fikk en hyggelig påskjønnelse.Og dette var ekstra, for begge spilte godt nok til å bli premiert på vanlig måte også.

Odd Hole til venstre og Bjørn Hallme til høyre.

Turneringskomiteen hadde på seg spanderbuksene, slik at det ble fire premier i hver klasse, uavhengig av deltakerantall. Dessuten fikk alle dem som ikke vant en premie, en trøstepremie i form av en Krokhol-ball (Callaway).

C-klassen

Jens Kr. Tofteberg ble nummer 4 på +15.Bjarne Røed (vi ba om et sobert bilde) ble nummer 4 på +7Bjørn Hallme ble nummer 2 på +2Odd Hole vant klassen på -3. Dette var også dagens beste nettoscore (en av dem).

B-klassen

Trond Ovik ble nummer 4 på +6.Terje Bjørnstad var slaget bedre og ble nummer 3 på +5.Yngve Andersen spiller nesten alltid til handicap, og det gjorde han også i dag. Par holdt til andreplass.Simen Thomassen vartet opp med blant annet to birdier, og vant på -3.

A-klassen

Olaf Thomassen ble nummer 4 på +5

Eirik Sandberg ble nummer 3 på +4Lars Sandberg tok andreplassen på +3. Han virket mest fornøyd med å ha slått avkommet.Suveren vinner ble Stine Torgersen, som valgte å spille fra gul tee (det er der hun trives best) og gikk på netto par. Hun hadde følgelig også dagens beste bruttoscore (81).

Mandagscup

i morgen

Start kl. 17.

Utslagsstedet endret fra hvit tee til eget valg.Husk årets siste helgeturnering:

Elgjakta.

Den går av stabelen søndag 22. september og turneringsformatet er stableford eclectic.

Bilder

Innhold
Klubben