Krokhol Masters 8. september 2018

Redaksjonen hadde dessverre ingen å sende til sesongens siste helge-slagspill-turnering. Derfor har vi ingen bilder fra turneringen (vi bruker noen fra i fjor), og reportasjen må nødvendigvis bli begrenset til det som står i Golfbox. Det var klart på forhånd at deltakelsen ikke ville bli mye å skryte av. Vi går ut fra at det skyldes at mange vanligvis ivrige turneringsdeltakere hadde annet å gjøre. Ikke alle planer legges av en selv. Og dessuten var ikke værmeldingen av de beste. Men turnering ble det.

Heldigvis har vi fått en rapport fra Jens.Regn, regn, frem til klokken 09.40, da kom den siste regndråpen. Resten av runden forgikk i ganske godt vær, for enkelte var det shorts. Dessverre var det ikke mer enn 18 påmeldte, dvs. 10 mindre enn sist. Så ble det en manko på tre, slik at 15 gjennomførte turneringen. Det var slaggolf, og resultatene var ikke all verdens selv om det ble 2 personer på minus. Det kan kanskje skyldes at banen var “litt våt”. Det ble en del birdies, men ingen ble premiert.

(Det er kanskje vert å merke seg at fra 2020 er  det kun slaggolf-runder som teller når HcP skal beregnes, dvs.at 2019 må man ha flere runder med slaggolf.)

Pga. at det var hele 15 deltakere som hadde stilt opp, tross den dårlige værmeldingen (Odd hadde gått ut ifra at det ble avlyst, men kom ut til banen allikevel. Godt gjort !!), så fant turneringsledelsen det helt berettiget at alle som var igjen ble premiert, (baller)

Hovedpremiene gikk til: Kl. A: Morten – 1, Kl. B Kristian S + 5, og Kl. C Isak – 1.

Uansett vær, dette var en hyggelig og god dag !!!

Masters-vinnerne

A-klassen

Morten Olstad (-1)

B-klassen

Kristian Bjerve (+5)

C-klassen

Isak Ladegård (-1)

Her finner du listen med tidligere vinnere.Til tross for den skuffende deltakelsen i år, håper vi at turneringskomiteen er enig i at dette er en turnering det er verdt å bevare. Vi trenger en slik turnering i september, når banen ofte er på sitt beste (og sitt vakreste).

Innhold
Klubben