Lars ble matchmester for andre gang

25. september 2021 – Etter fire måneder med spill er klubbmesteren i matchplay kåret.

Turneringen startet altså 1. juni. Det var 34 deltakere, og det er spilt til sammen 33 matcher.Lars Sandberg slo Stefan Johansson i finalen som ble spilt i dag ettermiddag. Uheldigvis for dem var det sluppet ut en gjeng ungdommer som hadde bursdagsturnering, og de var veldig trege og det forplantet seg bakover. Det ble derfor mye venting på våre kumpaner på front-9. På back-9 gikk det greiere.

Forholdene ellers var det imidlertid ingenting å si på. Været var nydelig, med behagelig temperatur og nesten ikke vind. Og banen var i sin vanlige ypperlige stand. Likevel ble det ikke levert spesielt bra spill. De sa de hadde foretrukket at hullscorene ikke ble kunngjort via Golfbox. Hah!Da turneringen startet ble Lars seedet som nummer 6 og Stefan som nummer 8. Da dagens match startet var det imidlertid Stefan som måtte gi slag til Lars, om enn bare ett, og det ble brukt på hull 7 til ingen nytte, da begge var i ravinen.

Etter at de delte hull 1 på bogey, vant Lars hull 2, og var deretter ikke ned i matchen. De var riktignok A/S etter 8 hull, men halvveis var Lars 1 opp.Han gikk ytterligere opp midt på back-9, men da de tok fatt på hull 15 (6) var han fremdeles “bare” 2 opp. På hull 15 leverte begge spillere nydelige innspill og hadde korte putter for birdie. Stefan puttet først og knyttneven kom da han satte nedoverputten. Da ble putten til Lars straks litt lengre. Etter en 360 grader koppsnurr, la imidlertid ballen seg i hullet, og det ble deling, slik at Lars fremdeles var 2 opp med tre hull igjen å spille.På hull 16 la begge ballen i fairway, men Stefan var nok en del kortere enn han hadde planlagt. Han måtte derfor ta i på innspillet, og da ble det skjevt venstre og kort. Lars la innspillet 20 cm kort av greenen. Stefan hadde derfor den vanskeligste pitchen inn på greenen. Den ble litt lang og ballen ble liggende i fringen. En utmerket chip gikk neste i, men bare nesten, og Stefan måtte ta til takke med bogey.

Lars slo en utmerket pitch ca. 3 meter forbi hullet, og senket rolig putten for par.

Og dermed var det gjort. Han var 3 opp og det var bare to hull igjen.Sist Lars ble klubbmester i matchplay var i 2009.

Vi gratulerer!

Veien til finalen

Lars:

  • Semifinale: Per Frode Haugen
  • Kvartfinale: Knut Sørset
  • Runde 3: Alexander Løken
  • Runde 2: Roald Eilertsen

Stefan:

  • Semifinale: Jon Kittilsen
  • Kvartfinale: Kristian Bjerve
  • Runde 3: Dag Raaum
  • Runde 2: Sander Lund
Innhold
Klubben