Litt slunken omstart av seniorcupen

1. juni 2021 – Seniorcupen startet igjen i dag etter et par ukers opphold.

Og forholdene kunne neppe ligget bedre til rette, været var bra og baneforholdene gode. Dette til tross var det bare 13 deltakere (A: 1, B: 6, C: 6).

Dagens runde

ble levert av Trond Bjerke, som vant B-klassen på -3 (46 brutto). Han hadde kommet langt opp i går kveld med den scoren. Det gode resultatet ga en seiersmargin på 6 slag ned til Asbjørn Solevåg på andreplass og Yngve Andersen på tredjeplass.Nest beste runde ble levert av Arve Hansen, som vant C-klassen på par. Han hadde også en seiersmargin på 6 slag. Per Haakonsen ble nummer to på +6, mens Finn Arne Johansen var slaget bak.Vi er sikker på at deltakerne koste seg. Bare synd det ikke var flere. Øivind Nordanger var enslig svale i A-klassen, men fullførte med stil på +3, med delt beste bruttoscore for dagen (46).

Orders of Merit

Med to seire av tre mulige, leder selvfølgelig Øivind Nordanger A-klassen.I B-klassen har Trond Bjerke tatt ledelsen, 4 poeng foran Asbjørn Herdal, og 9 poeng foran Asbjørn Solevåg og Petter Tomren.C-klassen ledes av de to eneste som har spilt alle tre turneringene i år: Per Haakonsen og Bengt Tullander, men Per har en solid 11-poengs ledelse. Bjørn Hallme innehar tredjeplassen to poeng bak.Hvis fremmøtet fortsetter på dette nivået, håper vi inderlig at seniorgruppen vurderer klasseinndelingen sin for fremtidige sesonger. I A-klassen er det kun spilt 4 runder i løpet av tre turneringer, og det har vært dårlig deltakelse i denne klassen i mange år nå. Når det er bare en eller to deltakere i en klasse, faller jo hele Order og Merit-systemet sammen som konkurranse.Samtidig oppfordrer vi klubbens seniorer (det er mange over 50), til å benytte seg av dette super-sosiale tilbudet hvis de har anledning til å spille på dagtid!