Mandagscup 1. juli

Den etterlengtede sesongdebuten til Stine Torgersen gikk riktig så bra. 17 poeng ble det, og det holdt til andreplasse i klasse A. Hun måtte imidlertid se seg slått av “Hulk” Haugen (for øvrig turneringsansvarlig i kveld sammen med Stine) som sanket hele 20 poeng. Med SH på 7 måtte han gå to over par for å klare det. En framifrå prestasjon med de greenene vi har. Joakim Sarvik kom sist inn på terassen av samtlige, men det hadde brukt tiden godt viste det seg. 15 poeng holdt til tredjeplass denne kvelden.

Kveldens A-stjerner:

2013-07-01-016 A1 Hulken
“Hulk” Haugen slo til igjen, med overlegen seier og overlegen ledelse på OoM.
2013-07-01-015 A2 Stine
Stine viste god form til tross for lite golf. Lover godt for lag-NM om tre uker.
Sjekk ... sjekkk ... sjekk.
Sjekk … sjekkk … sjekk.

Med seieren økt Frode sin ledelse på Order of Merit til nesten uoverkommelige 23 poeng, ettersom han vant og ingen av de presumptive utfordrerne hadde noen god dag.

Resultater – A
Order of Merit – A

20 poeng måtte også til for å vinne B-klassen.

2013-07-01-009 Birdie-Odd
Odd Hole gliser godt. To premiesjekker i kveld.
2013-07-01-011 B1 Roald
En fornøyd Roald Eilertsen med ny sveis og Garmin-klokke.

Roald Eilertsen er relativt “nyopprykket” og viste god from med en “strykefri” runde på 49 slag brutto. Seiersmarginen var hele 5 poeng ned til Odd Hole på andreplass. Odd kan imidlertid trøste seg med at han fikk kveldens eneste birdiepremie, med en toer på enern.

På Order of Merit i B-klassen er det enda litt spenning igjen. Jan Sørhus beholder ledelsen, tre poeng foran Petter Tomren, men hverken Hanne HT eller Tony Farinha ligger lenger bak de to enn at de har sjansen til å ta dem igjen.

Resultater – B
Order of Merit – B

C'er man det: Så kom smilet frem. Andre seier på rad var tingen tydeligvis.
C’er man det: Så kom smilet frem. Andre seier på rad var tingen tydeligvis.

C-klassen vant mannen som “bare teller slag, ikke poeng” sin andre seier på rad. 17 poeng ble det på Per Sarvik. Han var den eneste som fikk premie, og har dessuten opparbeidet seg en uoverstigelig ledelse på Order of Merit. Hele 31 slag er nå ledelsen til Rita Åsepå andreplass.

Resultater – C
Order of Merit – C

De som var heldig nok til å kunne ta turen ut tidlig, kunne i tillegg nyte nydelig flesk og duppe servert av Kari.

 

 

Neste mandagsCUP er 5. august. På mandagene i mellom blir det derfor mandagsTREFF. Dette betyr at det ikke vil være noen turneringsledelse og at de som ønsker å spille bare møter opp og organiserer seg selv. Turneringene er imidlertid satt opp i Golfbox, så vi anbefaler at flest mulig melder seg på der, slik at andre kan se at det er folk med. Disse turneringene vil ikke telle på Order of Merit, og det vil ikke være startkontingent og derfor heller ikke premiering.

Det var forresten en nydelig kveld, med skiftende skydekke, og uten regn. Forholdene var litt bløte, men ikke verre enn at deg gikk fint å spille med ballplassering.
Det var forresten en nydelig kveld, med skiftende skydekke, og uten regn. Forholdene var litt bløte, men ikke verre enn at deg gikk fint å spille med ballplassering.

 

Innhold
Klubben