Mandagscup 11. mai

Maksimalt uflaks med været.

I skrivende stund er det vanskelig å tenke seg noe dummer utsagn enn “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”. Det gjelder definitivt ikke golf.

Nesten maks uflaks med været for årets første mandagscup altså. “Nesten” fordi i fjor måtte jo debutturneringen avlyses på grunn av lyn og torden.

Det var jo meldt litt regn, men vi tror det kom mer enn det som var meldt, men det er jo veldig lokalt da. Da vi på hjemveien kom til Klemetsrud, kunne vi slå av vidusviskerne.Med det dårlige været ble det avtalt å utsette premieutdelingen til neste mandag. De fleste hadde da allerede dratt hjem for å tørke seg. Vi kan ikke tenke oss at det ble noen spesielt gode scorer.

Når forholdene ble dårlige er det jo også typisk at det var slaggolf som sto på kveldens program, for da blir jo alle slagene stående på golfbox til evig tid. 🙂

Så langt vi kan se var det bemerkelsesverdig få avmeldinger – noe som viser at Krokhol-golfere tross alt er optimister. Vi hadde til og med en turneringsdebutant med oss i dag. Alex Merino har vært medlem i tre år, men har ikke spilt noen turneringer. Han valgte altså i dag, med dagens vær å debutere. Velkommen til turneringsspill, Alex!Og nå er resultatene klare, og scorene ble så dårlige som vi hadde mistanke om. Her er det nok mange som blir overrasket, ikke minst vinneren i A-klassen, som etter runden mente han hadde spilt sin dårligste runde på Krokhol på år og dag. Det tas også et visst forbehold om riktig registrering, ettersom scorekortene ble veldig våte og vanskelige å lese.

I A-klassen fordelte premiene seg slik:

Jon Kittilsen, +5

Olaf Thomassen, +6

Asbjørn Herdal, +6

Dagens beste resultat kom i B-klassen, og det var det ovenfornevnte Alex Merino som sto for. Tenker han også er ganske overrasket. De andre i B-klassen behøver imidlertid ikke bekymre seg for mye, for det er vår spådom at det ikke vil ta lenge før han er å finne i A-klassen.

Resultater B-klassen:

Alex Merino, +4

Ellen Herdal, +8

Rune Sørlie, +11

Det er ikke registrert resultater i C-klassen, og heller ingen birdier.

Alle resultatene finner du her.

Innhold
Klubben