Vårsleppen 2015

Så er vi i gang med turneringssesongen.

Det var slett ingen dårlig dag å sleppe seg løs med turneringsspill.

Det hadde regnet over natten (visstnok ganske kraftig), men ikke verre enn at det gikk fint å spille på banen. Det ble spilt med ballplassering, og dessuten var det nok tørre steder på banen til å ta fritak for tilfeldig vann.Det var 25 deltakere, de fleste medlemmer selvfølgelig, men det var også gjensyn med noen gamle venner, som Hanne Lund og Bjørn Kaldestad, og ønske velkommen noen nye, i form av Jorunn og Knut Voksø, fra Arendal GK.

Det viste seg også at det ble spilt stableford, det var det heller ikke alle som visste, da terminlisten nå opererer med to stk. Vårsleppen.Opprinnelig var turneringen satt opp med én klasse, og dette oppsettet ble fulgt i premieringen. På resultatlisten er det derimot delt inn i tre klasser. Litt forvirrende, men da tar vi premieringslisten her. Rekkefølgen i Golfbox, og rekkefølgen som premiene ble delt ut i er heller ikke den samme. I Golfbox er nemlig avgjørelsen ved poenglikhet satt som «matamatisk (siste 36, 18, 9, 6, 3, 1)», mens det jo er vanlig å bruke handicap til å avgjøre når man spiller stableford, og det er tilsynelatende det som var avgjørende ved premieringen. Det var sjekker i premie.

Felles resultatliste:

  1. Hanne Lund Kaldesstad, 22 poeng
  2. Knut Voksø, 21 poeng
  3. Rune Sørlie, 21 poeng
  4. Kirsten Rogne, 21 poeng
  5. Stine Torgersen, 20 poeng
  6. Olaf Thomassen, 20 poeng
  7. Morten Olstad, 20 poeng
  8. Leona Pilares, 20 poeng

 Premievinnerne:

Resultatlisten finner du her

Flere bilder:

Stine hadde rett:

Under premieutdelingen ble det tatt flere bilder av Stine, som sa at de helt sikkert ble veldig fine. Og det viste seg at hun fikk rett:

Til slutt minner vi om den første mandagscupen – i morgen, 11. mai, kl. 18.

Innhold
Klubben