Mandagscup 12. august

I går etterspurte vi et navn på Krokhol-katten, og nå har den fått ett. Til ære for den første som han representerte under en premieutdeling har katten nå fått navnet Lars. Tom Rune synes dette er fint, for da blir hele navnet Lars Larsen. Siden Holger Kohagen hadde gått hjem før premieutdelingen, lar vi katten Lars også representere ham.
I går etterspurte vi et navn på Krokhol-katten, og nå har den fått ett. Til ære for den første som han representerte under en premieutdeling har katten nå fått navnet Lars. Tom Rune synes dette er fint, for da blir hele navnet Lars Larsen. Siden Holger Kohagen hadde gått hjem før premieutdelingen, lar vi katten Lars også representere ham.
Finn Ericsson gikk på 40 brutto og fikk 19 poeng for det. Vi kan forsikre om at det er et smil under barten.
Finn Ericsson gikk på 40 brutto og fikk 19 poeng for det. Vi kan forsikre om at det er et smil under barten.

De som lot truende skyer holde seg vekk fra Krokhol og mandagscupen gjorde en stor feil.

Regnet uteble. Vel, teknisk sett regnet det litt, men det var mens de utvalgte spiste flesk og duppe hos Kari før turneringen. Under selve turneringen var det unødvendig med både paraplyer og regntøy. Banen var heller ikke alt for våt, men det ble likevel klokelig bestemt å bruke ballplassering på fairway.

Dog var oppmøtet ikke så verst. Ti var påmeldt og ni startet i A-klassen. Det samme var tilfelle i B-klassen. I C-klassen møtte alle fire påmeldte opp.

Det var litt synd at det var noen som ikke kom, og ikke bare for dem, for turneringskomiteen har nå en regel om at det må være minst ti startende i en klasse for at det skal være tre premier.

2013-08-12-07 Katten Lars

I A-klassen fikk vi et riktig gjennombrudd. Holger Kohagen er en relativ nykommer til mandagscupen, med to deltakelser med blandet resultat på merittlisten. Denne kvelden fikk han imidlertid klaff, og slo til med 21 poeng. Det ga klar seier – og nytt handicap neste gang. Dessverre har vi ikke noe bilde av Holger.

Finn Ericsson har hatt en litt blandet mandagscupsesong, men han slo også til i kveld. 19 poeng holdt til andreplass. Det var altså bare to premier, men ellers ganske jevnt i A-klassen, med hele 6 stykker på 17 poeng eller bedre.

Order of Merit ruler fortsatt Hulk Haugen, mens Jon Kittilsen nå har gått opp på andreplassen. Han er 19 poeng bak hulken, og bare ett poeng foran Olaf Thomassen. Disse tre er i tillegg de eneste som har spilt alle 9 MCup-turneringer i år.

Resultater – A

Order of Merit – A

2013-08-12-04 Inger B2
Inger Enstad har bare vært med på to mandagscuper i år, begge ganger som turneringsansvarlig og med suksess på banen. Førsteplass forrige gang, andreplass i dag.
2013-08-12-05 Tony B1
Tony Fahrina er skiftet til full sykkelmundur og klar til hjemreise – med sjekk!

I B-klassen tok “syklisten”, Tony Farinha, sin andre seier på rad, og befestet dermed sin ledelse på Order of Merit. 19 poeng holdt imidlertid bare så vidt, ettersom kveldens vertinne, Inger Enstad, fikk 18. Hadde hun fått ett poeng mer, hadde seieren gått til Inger, ettersom hennes handicap er 0,2 lavere enn Tonys.
Disse to, som fikk de tilgjengelige premiene i B-klassen, var også ganske suverene, ettersom det var fem poeng ned til Marit Bjørnstad på tredjeplassen.

Order of Merit har Tony selskap av Jan Sørhus i en klar tetduo. Det er bare fire poeng som skiller dem, så dette har alle utsikter til å bli et veldig jevnt race.

Resultater – B

Order of Merit – B

2013-08-12-03 Trond C1
Trond Ovik ble utropt til seierherre i C-klassen, men vant ikke i henhold til Golfbox. Vi gratulerer med innsatsen likevel.
2013-08-12-01 - Knut birdie
Golfbox-vinneren ble Knut Storm Hanssen, som her jubler for sin fine birdie på hull 6. Han glemte nok i farten at han også hadde en ganske bra poengsum.

I C-klassen tror vi det ble gjort en feil under premieutdelingen, for førstepremien ble gitt til Trond Ovik, som fikk 16 poeng. På Golfbox har imidlertid Knut Storm Hanssen 21 poeng, og det er jo en god del bedre. Vi går ut fra at Knut får et plaster på såret ved en senere anledning. Han spilte imidlertid sin siste turnering i C-klassen, for hans nye handicap blir et godt stykke under 30.

Order of Merit i C-klassen ledes fortsatt soleklart av Per Sarvik, 28 poeng foran Trond Ovik.

Resultater – C

Order of Merit – C

Birdies

2013-08-12-02 Frode birdie
Per Frode utnyttet de nå greie greenene til å innkassere to sjekker for birdier på hull 2 og hull 7.

Dette har til nå vært en birdiefattig sesong, og det må nok tilskrives de dårlige greenene. Nå som de begynner å bli bedre, gir det seg altså utslag i flere birdier. Best av alle var Per Frode Haugen, som fikk to tellende birdier, på hull 2 og hull 7 – ikke akkurat typiske birdiehull. Han har nå inntatt sin vante plass øverst på Birdietoppen. Finn Ericsson fikk seg også en birdie, på hull 6, men vi kan ikke huske at han fikk noen sjekk. Sist, men ikke minst, så fikk Knut Storm Hanssen en birdie på hull 6, og den var til og med verdt 5 poeng.

 

En fin kveld altså, selv om det ble en del venting for 3-ballene som gjorde seg raskt ferdig, på 4-ballene som ikke gjorde det.

Vi minner igjen om klubbmesterskapet om to uker, og oppfordrer alle til å melde seg på, slik at vi får en riktig “show of force”.

Innhold
Klubben