Mandagscup 13. mai 2019

Veldig fine forhold. Nydelig kveld.

Oppholdsvær, blå himmel og ca. 14 grader var det som møtte de 27 deltakerne i årets andre mandagscup (A: 9, B: 11, C: 7). Fairwayene begynner å bli strøkne, mens greenene fremdeles har noe å gå på.Banemannskapet har vært flinke i år til å flytte hullene ofte. Men det var nok en del som fikk seg en overraskelse på hull 6, for der sto flagget oppe på hylla. Det gjorde at det som var det letteste hullet forrige mandag, i dag var det 3. vanskeligste, med en snittscore på over dobbeltbogey. Bildet av sprøytebilen som Tom Rune var ute med på slutten av runden, hadde imidlertid ikke noe med dette å gjøre.I A-klassen var det dem med lavest handicap som trakk de lengste stråene.

Tredjeplassen gikk til Morten Olstad, som antagelig trodde at +3 ikke ville holde til noe, for han hadde gått hjem.Best var Olaf Thomassen, som gikk en under par (-1) og hadde dagens beste bruttoscore (39).Andreplassen gikk til Per Frode Haugen, som gikk på par.Deltakerne i A-klassen må være oppmerksom på at A-klassen alltid spiller slag-golf og aldri Stableford. Denne informasjonen er relativt godt gjemt, og det var nok mange som trodde de spilte Stableford, for det var mange 9-ere på resultatlisten, noe som vanligvis er resultatet av at det er ført stryk (-) på scorekortet.B-klassen spilte derimot Stableford,

og Trond Ovik vant med 18 poeng. Etter eget utsagn hadde han for første gang 4 poeng (for par) på 7-ern.

Hakk i hæl fulgte Kristian Bjerve. 17 poeng sikret andreplassen.

Tredjeplassen gikk til den alltid etteranmeldte Steinar Nordskog, som sanket 16 poeng på runden.Siden det bare var 7 deltakere i C-klassen, var det bare to premier.Førstepremien gikk til Isak Ladegård, som etter en katastrofal start med tre stryk på rad, sanket tre 4-poengere, noe som bidro til at han likevel klarte 18 poeng. Han hadde imidlertid gått hjem før premieutdelingen, så noe bilde blir det ikke.

Bjarne Røed var imidlertid til stede og virket såre fornøyd med 17 poeng og andreplass.

Birdier

Det var tre fugler, og alle ble premiert selv om ikke alle var “verdt” fire poeng.

Olaf Thomassen fikk sin på 1-ern.

Per Frode Haugen fikk sin på 4-ern.

Lars Sandberg fikk sin på 9-ern.

Innhold
Klubben