Seniorcup 14. mai 2019

I gang for alvor.

Endelig var seniorcupen (det er ikke -treff lenger) i gang på ordentlig,
etter dårlig vær under den egentlige åpningen forrige tirsdag. Det var 17 deltakere.

A-klassen

Vinner var Øivind Nordanger som akkumulerte 16 poeng. Dette var det samme som Sander Lund, men Øivind går foran på lavere handicap. Olaf Thomassen ble nummer tre. Det var fem deltakere i A-klassen

B-klassen

John Sørensen tok seieren med relativt beskjedne 14 poeng. Det var ett bedre enn Terje Ekseth, som ble nummer to. Tredjeplassen tok Ann Sund. Det var seks deltakere i B-klassen.

C-klassen

Her var det Bjørn Hallme som trakk det lengste strået. 13 poeng ga en komfortabel seiersmargin til Arve Hansen og Kirsten Vaar Gustafsen på de neste plassene. Det var seks deltakere i denne klassen også.

I likhet med Mandagscupen ser det ut til at Seniorcupen har problemer med Order of Merit, for der står fjorårets resultater under 2019. Vi regner med at dette snart blir bragt i orden.

Ellers kan det nevnes at det ikke var noen birdier, og at hull 6 var dagens vanskeligste (flagget sto antagelig fremdeles på øvre hylle.

Vi takker Olaf Thomassen for noen fine stemningsbilder fra en kveld i helgen, som vi har brukt som illustrasjoner, selv om seniorcupen spilles på formiddagen.