Mandagscup 15. juni

7,3 på stimpen

Der vel slik vi ønsker oss at hver eneste mandagscup skal være. 18-19 grader, svalende vind, tørr og fin bane med rull og greener med 7 på stimpen.

Da er det vel egentlig litt skuffende at det bare var 20 stykker påmeldt, det vil si, det var vel egentlig 21, men Steinar Nordskog står ikke på Golfbox-listen fordi han meldte seg inn i dag! Og så gikk han like godt bort og vant klasse C, og vil sannsynligvis få sitt handicap nedskrevet, siden han gikk fire under par. Vi sier sannsynligvis, siden det ikke nødvendigvis er automatisk når han ikke står på resultatlisten. Velkommen og gratulerer!For en gangs skyld vant ikke Per Frode Haugen A-klassen, og det skyldtes ett eneste hull. Han hadde nemlig et arbeidsuhell og fikk full pakke (+5) på hull 2. Resten av hullene spilte han på to over par, så formen har han beholdt. Andreplassen gikk til Ådne Trygg, som slo Frode med ett slag. Vinneren syntes ikke han spilte noe godt, men var stort sett heldig med de dårlige slagene og kom inn på par. Det var Jon Kittilsen, som tok sin andre seier for sesongen.

Premievinnerne i A-klassen

Turneringskomiteen har fremdeles tekniske utfordringer med å få lagt ut Order of Merit, men den er i systemet, og for klasse A ser den slik ut:

  1. Per Frode Haugen, 60 poeng
  2. Jon Kittilsen, 47 poeng
  3. Olaf Thomassen, 29 poeng
  4. Morten Olstad, 28 poeng
  5. Arve Bjerke, 25 poeng

Per Frode og Jon er forresten de eneste som har spilt alle 6 turneringer i år. Det er til sammen 25 stykker på listen.I B-klassen tok Hanne M. HOEL Tofteberg sin andre seier for året. Hun spilte på par og var overlegen, for hun slo den andre som ble premiert (det var bare 8 deltakere) med hele fire slag. Det var Rune Sørlie, men han har tross alt to andreplasser og én seier i sine siste tre mandagscupstarter, så det er ikke synd på ham.Hanne tok også over ledelsen på Order of Merit i B-klassen. Toppen av denne listen ser slik ut:

  1. Hanne M. Hoel Tofteberg 48 poeng
  2. Rune Sørlie 47 poeng
  3. Tony Farinha 39 poeng
  4. Finn Raaness 32 poeng
  5. Finn Arne Johansen 21 poeng

Det er 18 stykker på listen, og det er bare Hanne og Tony som har spilt alle seks turneringene.Resultater

Birdier
NULL

Litt merkelig med tanke på de gode spilleforholdene. Kanskje tar det litt tid å venne seg til raskere greener.

Statistikk

Frode bidro kanskje til at hull 2, statistisk sett var dagens vanskeligste hull, med en snittscore på 6,5 (+2,5). Eneste par som ble registrert der i dag var det Morten Olstad som sto for.

Lettest var hull 1, der snittscoren var 3,85 (+0,85). Der var det hele 7 stykker som fikk par.

Spillehastighet

De fleste klarte faktisk å gjennomføre kveldens runde på under 2 timer og et kvarter. Med ett unntak. Og det er ikke bare deres skyld. Vi må si at vi stiller et lite spørsmålstegn ved hvorfor det ble besluttet å starte en treer- og en firerball på hull 6, og ikke la noen starte på hull 7.

Bilder

På en så fin dag ble det selvfølgelig tatt mange bilder, her er noen av dem.

Innhold
Klubben